Eljegyezték Várkonyi Andreát
2021-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Micsoda szenzációs örömhír! Eljegyezték Várkonyi Andreát (46). A Blikk információja szerint egy üzletember nemrég megkérte a tévés kezét, aki igent is mondott a romantikus lánykérésére. Csodás eljegyzési gyűrűjét pedig – ahogyan a Blikk kiszúrta – büszkén viselte a TV2 Mokka című műsorának keddi adásában, amelyben hosszú idő után újra nyilvánosan mutatkozott.

A műsorban jól látszott, hogy a tévés bomba formában van, sugárzott a boldogságtól és teljesen kivirult, le sem tagadhatná, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli.

Az utóbbi időben több pletyka is keringett Andrea magánéletével kapcsolatban. Sokan beszélték, hogy gyermeket vár, ezt azonban maga cáfolta közösségi oldalán.

Az viszont már nem titok, hogy újra rátalált a szerelem, vélhetően a tévés ezért nem is vette le a gyűrűt az adás felvétele előtt.

Andrea az utóbbi években kapott hideget-meleget, amikor kapcsolatairól mesélt a nyilvánosságnak, így teljesen érthető, ha életének legintimebb és legboldogabb pillanatait szeretné magának megőrizni.

Talán ezért is van az, hogy míg korábban igen aktív volt a közösségi oldalán, az elmúlt hónapokban nagyon ritkán oszt meg magáról új fotót, és a nyilvánosság előtt sem mutatkozik gyakran.A Blikk szerette volna megkérdezni Várkonyi Andreát az eljegyzésről és a szerelmi életét érintő hírekről, ám eddig nem reagált. A tévés tavaly augusztusban mesélt arról a Blikknek, nem egyszerű számára a párkeresés.

– Bizony félnek tőlem a férfiak. Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje. Amúgy is, így most teljes az életem – mondta akkor Andrea.

Úgy látszik, a nyári interjú után nem kellett sokat várnia, végre eljött az idő egy új szerelemre, ismét teljes lehet a tévés boldogsága.

A csodás ékszer, amelyet Andrea immár nyilvánosan is büszkén visel, egészen egyedi darab, a szakértő szerint egy igazi klasszikus fazon, mesés eljegyzési ajándék. Bizonyára sokan álmodoznak egy ilyen hollywoodi romantikus filmbe illő ékességről. Nem lehet mellette szó nélkül elmenni. 

„Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők” – mondta a Blikknek egy ékszerész.

Forrás: Blikk