Egyértelmű jelek, hogy a partnered nem tervez Veled komolyan!
2022-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A női megérzés ritkán hagy minket cserben. Ha azt érzed, hogy a párod csak kihasznál, és egyre inkább úgy látod, hogy nem tervez Veled semmi komolyat, akkor az valószínűleg igaz is. De, hogy valóban bizonyságot szerezhess a megérzéseddel kapcsolatban, olvasd át az alábbi listát, amelyben összegyűjtöttük azokat a vészjelzéseket, amelyek megmutatják, hogy valaki csak játszik.

Nem akar bemutatni a családjának

Ha egy pasi teljesen odáig van érted, akkor alig várja, hogy mindenkinek szétkürtölhesse és bemutathassa az új barátnőjét. Kapva kap az első lehetséges alkalmon, hogy találkozót szervezhessen a szüleivel, vagy épp a legjobb barátaival, ahol eldicsekedhet Veled. Természetesen barátnőjeként és nem „egy haverként” mutat be nekik. Ha viszont a párod nem igyekszik Téged bemutatni az ismerőseinek, akkor nem valószínű, hogy bármi komolyabb elköteleződésre érdemesnek tart.

Nincsenek közös jövőbeni tervei, még a közeli jövőre nézve sem

Egy szerelmes férfi ugyanúgy tervezgeti a párjával közös jövőt, mint egy nő. Ha komolyan gondolná melletted az életét, akkor ott szerepelnél minden céljában, programjában, hozzád igazítaná a nyaralást, vagy épp az új munkahelyét. Talán azt is szívesen megbeszéli, hogy hány gyereket szeretne, és hol szeretne házat venni Veled.

Folyton lemondja a közös találkáitokat

Már napok óta a randitokra készülsz, és találgatod, hogy mit fogtok együtt csinálni, amikor az utolsó (utáni) pillanatban felhív és lemondja. Vagy fel sem hív, csak küld egy zavaros üzenetet. Legyünk őszinték. Lehet valaki a végletekig elfoglalt, de ami igazán értékes számára, arra megtalálja a megfelelő időt. Ha Te mégsem szerepelsz soha a szoros napirendjében, akkor nem is tart fontosnak, és figyelemre érdemesnek.

Sosem válaszol az üzeneteidre

Játssza az elérhetetlent, vagy csak túlságosan is hátul kullogsz a prioritási listáján?

Csak magáról beszél

Az eddig randevúkon érezted azt, hogy igazán kíváncsi Rád? Vagy csupán unalomig ismételgette a saját sikereit, és az egekig fényezte magát előtted? Persze Téged szóhoz sem engedett jutni, de azt elvárta, hogy legyél elkápráztatva az ő erényeitől. Egy valódi párkapcsolat kialakulásához elengedhetetlen, hogy kölcsönösen minél jobban megismerjétek egymást, és így kerüljetek szorosabb viszonyba.


Ez is érdekelhet! - Emberi gyengeségek, amelyek tönkre tehetik a párkapcsolatod

Nem érzed jól magad a társaságában

Az egyik legfontosabb vészjelzés, hogy nem a megfelelő emberrel próbálkozol, ha nem érzed jól magad, amikor vele vagy. Aggódsz, hogy elég jól nézel-e ki, nem bántottad-e meg, az elvárásai szerint viselkedtél-e, és sorolhatnánk. Ha nem tudod elengedni magad, és hű maradni a saját személyiségedhez, akkor valami nem stimmel. Egy kapcsolat arról szól, hogy két ember jól szórakozik egymás társaságában, és mindketten önmaguk lehetnek, a legtermészetesebb valójukban. De, ha csak kritikát és negatív véleményt kapsz, akkor jobb, ha sarkon fordulsz, és keresel valakit, aki olyannak fogad el, aki vagy, egy csodálatos és szeretnivaló embernek.