Jason Momoa becsajozott
2022-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A közelmúltban Jason Momoa és Lisa Bonet válásától volt hangos a sajtó, akik közel 20 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják életüket. A páros még 2007-ben kötötte össze életét, egy lányuk és egy fiúk is született.


A válást közösen jelentették be, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy továbbra is törődnek egymással, és közösen folytatják gyermekeik nevelését. Ugyanakkor nem meglepő, hogy ennyi év után mindketten újdonságokra vágynak, legyen szó akár a munkájukról, akár a magánéletükről.

Nemrégiben Momoa kavart nagy port a médiában, ugyanis a People magazin szerint Eiza Gonzálezzel randevúzik. Noha a hírt a színész nem erősítette meg, több informátor is bimbózó románcukról vallott. Állítólag mindketten elfoglaltak munkájuk miatt, de amikor idejük engedi találkoznak, jól érzik magukat együtt.Momoa még a mexikói énekesnő filmjének, a Rohammentő premierjén is részt vett, bár nem együtt vonultak a vörös szőnyegre, érthető okokból. Ha valóban igaz a hír, már csak idő kérdése, hogy szerelmüket a nyilvánosság előtt is felvállalják.

Forrás: Blikk