Egy modellel csalta Dianát Dodi Al-Fayed
2022-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Először szólalt meg nyilvánosan Dodi Al-Fayed volt szeretője, aki Diana hercegnővel egy időben járt a milliomos aranyifjúval. Annie Cardone 1996 nyarán ismerkedett meg Dodival London egyik felkapott bárjában.

– Felkért táncolni, de nekem nem volt kedvem, ezért visszautasítottam. Aztán mégis engedtem neki, mert olyan bánatosan nézett, mint egy gyerek, akinek ellopták a kiskutyáját – emlékezett a The Sun című napilapban Annie.

Aztán járni kezdtek, és az akkoriban modellkedő nő nem bánta meg: Dodi nagyvonalú és kiváló szerető volt.

– Hihetetlenül tapintatos, szeretetteljes és édes férfi volt. Rendkívül szenvedélyes és intenzív. Szerettük egymást, és álmomban sem gondoltam, hogy más nő is lesz az életében.

A Harrods üzletlánc örököse azonban hírhedten nagy szoknyapecér volt: az 1980-as években nyolc hónapig volt Suzanne Gregard modell férje, majd állítólag számos híres szépséggel járt, köztük Julia Robertsszel, Brooke Shieldsszel és Winona Ryderrel.

A most 57 éves, Canterburyben élő Annie egyszer csak azt vette észre, hogy a férfi hirtelen megváltozott.

– Csendesebb lett, visszahúzódóbb, tudtam, hogy valaki közénk állt, de mindaddig, amíg, nyilvánosságra nem került a kapcsolatuk, sejtelmem sem volt, hogy Diana az. Csak amikor 1997 nyarán nyilvánosságra kerültek a francia Riviérán készült közös fotók, akkor döbbentem rá: Dodi egyszerre járt mindkettőnkkel. Ráadásul biztosan állíthatom, hogy a viszony akkor már hónapok óta tartott.

Dodi Al-Fayed valójában már 1989-ben megismerkedett a walesi hercegnővel egy pólóversenyen, de a hivatalos változat szerint csak akkor jöttek össze, amikor az apja 1997-ben meghívta Dianát a St. Tropez-i kastélyába.

– Amikor hírét vettem a kapcsolatuknak, meglehetősen bosszús lettem, nem hittem el, hogy képes volt megcsalni, aztán szakítottam vele, és belenyugodtam, hogy Diana elvette tőlem. Ő azonban később vissza akarta könyörögni magát hozzám: sírt, zokogott, hogy adjak neki még egy esélyt, de nem hatott meg.

Annie emiatt most lelkiismeret-furdalást érez, mert ha visszafogadja Dodit, talán még ma is élne, ahogy Diana is, mert sosem kerül sor a végzetes párizsi útjukra 1997. augusztus 31-én.

– Megváltoztathattam volna a történelmet, de nem tettem, és emiatt rosszul érzem magam – merengett Annie a The Sunnak adott interjúban.