Döbbenetes dologgal vádolták meg a királyi családot
2024-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Valóság vagy csak illúzió? Katalin hercegné új fotója miatt már elszabadultak az indulatok az interneten, és sok rajongó úgy gondolja, hogy nem valódi képet tett közzé a királyi család, csupán a mesterséges intelligencia és a Photoshop kreálta.

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Instagram-oldalán tették közzé az első hivatalos fényképet a háromgyermekes édesanyjáról a januári műtétje óta. A fényképen a hercegné mosolyog a gyermekei: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg társaságában.

Köszönöm szépen a jókívánságokat és a folyamatos támogatást, amit az elmúlt 2 hónapban kaptam

– üzente Katalin hercegné az új fotóval.

Ez úgy néz ki, mint egy mesterséges intelligencia fotó… Nem tudom, de valahogy nem tűnik valódinak

– fogalmazott egy rajongó az Instagramon.

Ez a mesterséges intelligencia?

– tette fel a kérdést valaki más.

Vannak levelek és zöld fű Angliában az évnek ebben a szakaszában?

– érdeklődött egy másik internetező.

Mások arra a furcsaságra mutatták rá, hogy Katalin hercegné nem viseli a jegygyűrűjét, pedig az elmúlt 13 évben nem volt olyan alkalom, hogy ne lett volna rajta. Sokan feltették a kérdést, hogy hova lett az ékszer, ami nagyon fontos szerepet játszik a hercegné életében.

Mi történik? Annyira gyenge, hogy nem tud nyilvános eseményen megjelenni, de a gyerekei ilyen erősen hozzábújhatnak, és jól van?

– mondta egy másik felháborodott rajongó.

Korábban megírtuk, hogy a közösségi platformokon több vad összeesküvés-elmélet is napvilágot látott, miszerint kómába esett a beavatkozás után Katalin hercegné, de olyan hírek is keringenek, hogy plasztikai műtéten esett át, vagy éppen elrontották a frizuráját, és amíg nem nő vissza a haja, nem mutatkozik az emberek előtt.