Dallos Bogi kisfiút vár!
2023-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dallos Bogi nem is lehetne boldogabb, miután szerelmével az első közös gyermeküket várják. A kismama Instagram oldalán megmutatta, mekkorát nőtt eddig a pockja.

Dallos Bogi és Puskás Peti március végén jelentették be az örömhírt, miszerint kisbabájuk lesz. A sztárpár egy ideje már tervezgette a közös gyermeket, akit hónapokon belül a karjaik közt tarthatnak. Fény derült arra is, hogy az énekesnő egy kisfiút hord a szíve alatt. A pici születésével kapcsolatban egy fontos döntést hoztak.

„Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk a gyerekünket. De ebben még nem jutottunk dűlőre” – hangzott el korábban a szájukból.

A kismama, aki Milánóba utazott a férjével és a szüleivel, a szállásáról osztott meg egy részletet az egy napig megtekinthető Instagram-történetében: a felvételen éppen az ágyon fekszik elterülve, miközben a hasát fogja. Bogi a pólóját is felhúzta a pocakján, így még jobban szembetűnik, hogy az milyen szépen elkezdett gömbölyödni.