Csuti így ünnepelt Valentin-nap alkalmából
2023-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó András Csutinak és 26 éves párjának, Biankának ez az első közös Valentin-napja. Az üzletember lelkesen mesélt arról, milyen programmal készül meglepni a kedvesét.

 

– A Kései találkozás című darabot fogjuk megnézni a Rózsavölgyi Szalonban. Ez elvileg egy romantikus vígjáték, amelyben Molnár Piroska és Jordán Tamás játsszák a főszerepet. Egy kedves barátom segített a foglalásban, ugyanis nagyon pozitív visszajelzéseket kapott az előadás. Ez lesz a mi Valentin-napi programunk, egyéb meglepetéssel fűszerezve – avatta be a Blikket Csuti a részletekbe.

Hozzátette: örülne neki, ha a kultúra közvetítése is megjelenne az influenszerek, illetve a celebek körében, amit ugyanolyan előszeretettel lehetne ajánlani, mint némelyik webshopos kupont.

Bár az üzletember nem tartja magát túlzottan romantikus alkatnak, mindig igyekszik a barátnője kedvében járni.

– Többször leptem már meg virággal Biankát a pár hónap alatt. Szeretek neki kedveskedni, szeretek a kedvében járni, szeretek odafigyelni arra, hogy ha találkozunk, olyan közös programok legyenek, amelyekben mind a ketten jól érezzük magunkat – fejtette ki.

Február 14. nagyon megosztó az emberek között: sokan alig várják ezt a napot, míg mások csak felhajtásként, pénzkidobásként tekintenek arra.

– Szerintem alapvetően minden olyan ünnepnek helye van valakinek vagy valakiknek az életében, akik valamiért kötődnek hozzá. Ha ez pont a Valentin-nap, akkor nyilván egy szerelmes pár jól meg tudja élni, mert úgy érzik, ez a nap csak róluk szól. Annak pedig, akinek nincs párkapcsolata, de minden felületen erről olvas, lehet, hogy már túl sok, mivel nem érdekelt benne – vélekedett Csuti.