Stana Alexandra a Valentin-napról
2023-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vannak, akik imádják a Valentin-napot, de sokaknak még mindig közömbös, és olyanok is akadnak, akik ellenérzéssel viseltetnek iránta. Stana Alexandra párkapcsolatában pont a két véglet találkozik, de a szeretetük egymás iránt felülírta az ünneppel kapcsolatos érzéseiket.

Mi a véleménye a Valentin-napról?

– Szerintem szuper dolog, mert ilyenkor külön figyelmet szentelünk a párunknak és megünnepeljük a szerelmünket. Nálunk érdekes a helyzet, mert én imádom ezt a napot, a párom, Dávid viszont utálja. Neki az a véleménye, hogy minden egyes nap figyelmet érdemel a párkapcsolat, amiben igaza is van, de én odavagyok attól, hogy ezen a napon minden tele van szívekkel, plüssmacikkal, virágokkal, egyszóval szeretem ezt a giccset.

Meg szokták ünnepelni ezt a napot?

– Igen, itt látszik az, hogy mennyire szép egy kapcsolat: mi próbálunk alkalmazkodni egymáshoz. Dávid igyekszik különlegessé tenni ezt a napot, én pedig valamilyen humoros dologgal dobom őt fel. Romantikus programokat szervezünk ilyenkor, például egy szép vacsorát, vagy megnézünk egy romantikus filmet. Idén meglepetéssel készülök, de még nem árulhatom el, hogy mivel.

Milyen apróságokkal szokta általában meglepni a párját?

– Azokat az ajándékokat szeretem, amelyek szívhez szólóak, ezért próbálom folyamatosan figyelni, hogy mire vágyik. Illetve szeretem a közös élményeket, hiszen azzal mindkét fél nyer, és többet érhetnek, mint a tárgyak.

Ön szerint jó, hogy egyre népszerűbbek itthon az amerikai ünnepek, mint a Valentin-nap?

– Ezt az oldalát az amerikai kultúrának mindig is irigyeltem, nem feltétlenül az ajándékozás miatt, hanem mert ezek jó lehetőségek arra, hogy az ember kikapcsoljon, és kicsit kieressze a gőzt. Azt gondolom, érdemes minden alkalmat megragadni, hogy ünnepeljünk.

Hasonló bejegyzések