Csuti a gyermekei miatt aggódik
2024-02-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csuti számára hatalmas pofon volt, amikor tönkrement a házassága Kulcsár Edinával, ami után ráadásul a kapcsolatuk elmérgesedett, ugyanis a volt felesége pár héttel a szakításuk után nyilvánosan vállalta új párját, G.w.M-et. Ám a viszonyuk mára már rendeződött, ami leginkább a két közös gyermeküknek köszönhető.

– Nem tudom, hogy élték meg a gyerekek a szétválásunkat. Nyilván nem látok olyan dolgot, amivel erre a kérdésre reflektálni tudnék. Edina és Márk két hónap után összeköltöztek, amit a gyerekeknek nyilván meg kellett szokniuk. Én pedig nem nagyon kérdezem őket arról, hogy ott egyébként mi történik, mert nem látom rajtuk, hogy radikálisan megváltoztak volna. Nem látok olyan okot, ami miatt nekem Edinával vagy Márkkal beszélnem kellene. Ha lenne ilyen ok, akkor persze azonnal ugranék – árulta el az üzletember a műsorban.

Csuti arra is rájött, hogy a sérelmein muszáj felülkerekednie a gyermekei érdekében.

– Egy idő után rájöttem arra, hogy a kommunikációmmal tudok nyugalmat teremteni a gyermekeim ottani életében. Inkább sok esetben felülkerekedek a sértettségen azért, hogy egy-egy megszólalásommal békét teremtsek. Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek. Nekem nem jó, ha ott financiálisan probléma van. Nekem a gyermekeim miatt nem jó, ha ők nem szeretik egymást. Egyébként én nem látok olyan dolgokat, amik miatt nekem meg kellene kérdeznem tőlük valamit – mondta.