Cinthya Dictatorral való kapcsolatáról mesélt Varga Viktor
2020-09-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszintén vallott volt szerelmével való kapcsolatáról Varga Viktor (32). A magát polihisztornak valló énekes mindig is ismert volt szabadelvű gondolkodásáról. Éppen ezért kifejezetten meglepő volt, amikor a Life TV Bréking című műsorában kijelentette, bánja, hogy annak idején nem vette feleségül korábbi kedvesét, Cinthya Dictatort.

– Alapvetően a házasság intézményét elavult dolognak tartom. Korábban kiválóan tudták arra alkalmazni, hogy vagyonokat vonjanak össze, de mostanra ez véleményem szerint az érvényét vesztette. Ennek ellenére a nőknek ez egy nagyon fontos pillanat az életükben, az összekötő ceremónia pedig valóban gyönyörű dolog, amit sajnálok, hogy én nem adtam meg neki – utalt a Blikknek egykori párjára Viktor, aki a Blikk megkeresésére bővebben is mesélt a régi szerelemről.

– Nekünk tökéletes kapcsolatunk volt, a mai napig úgy gondolom, hogy neki kellett volna az első feleségemnek lennie, de az élet másként hozta. Hat évig voltunk együtt, de olyan volt, mintha harminc lett volna. Betegségben, szeretetben, békében és háborúban is kitartottunk egymás mellett. A mai napig jó a viszonyunk, bár már nem beszélünk egymással. Legutóbb Téglás István barátom temetésén találkoztunk, korábban ő tetovált mindkettőnket. Cinthya párja is ott volt vele, örültem nekik – tette hozzá Viktor.

Forrás: Blikk