Charlie szívszorító vallomást tett elhunyt feleségéről
2024-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Édesapja nem hitt benne, mégis a csúcsra tört Charlie, aki 10 évvel a halála után is a feleségét gyászolja.

Horváth Charlie az eddigi pályafutása során rengeteg országban járt már, felejthetetlen élményeket gyűjtött, és olyan tapasztalásokat szerzett, melyeket már senki nem vehet el tőle. A Liszt Ferenc-díjas énekes 76 évesen még mindig aktív életet él, és egyre gyakrabban fejti ki a véleményét a zenész szakmáról is. Az elmúlt években számos veszteség érte az előadót, köztük az egyik legjobb barátja, Somló Tamás és a felesége, Széles Katalin halála.

Az RTL Portré című műsorában felidézte a karrierje kezdetét, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy az édesapja nem támogatta ezen az úton.

Apám nem hitt bennem, azt mondta, ez nem szakma, menjetek ki dudálni az erdőbe, az öcsém is zenész

- emlékezett vissza, és néhány gondolatot megosztott az operaházas élményeiről is.

"Ott kezdődött az életem, és ezt kívánom minden családnak és minden szülőnek, hogy a gyerek kerüljön be egy jó közösségbe. A közösség nagyon fontos egy kisgyereknek, és én az Operaháznak sokat köszönhetek. Ott jöttek össze a barátok, ott szerettük egymást. Más világ volt, nem volt soha pénzünk. Nagyon jó volt" – hangsúlyozta Charlie, aki eredetileg balett-táncosnak készült és a világhírű Markó Iván évfolyamtársa volt. Egy betegség miatt végül fel kellett hagynia a táncművészettel, de Barabás Évinek a kedvenc mozdulatát kamerák előtt mutatta meg.

Az élete hátralévő részéről és az elhunyt kedveséről megrendítő vallomást tett a műsorvezetőnek:

"Azt hiszem, hogy úgy tudok túlélni, hogy van egy kis unokám, Erik, aki most már a hetediket végzi. Így vagyunk: Hédi, Erik, meg a fiam, így tartjuk egymásban a lelket. Időnként még mindig telefonálunk Katikának Erikkel, benne van a telefonban, és mondja, 'Kati mama, tudom, hogy hallasz', pedig most már nagyfiú. Pár éve érzem úgy, hogy még van dolgom, de lesz, ami lesz..." - mesélte az immár 10 éve a felesége nélkül élő Charlie.