Caramel felesége elmondta, hogyan fogadta kislányuk a kistesóját
2022-11-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi hatalmas örömhírről számoltak be november elején, amikor is világra jött a második gyermekük. A kisfiú majdnem egy napon született az édesanyjával, aki nem is kaphatott volna tökéletesebb születésnapi ajándékot. Az újszülött a Molnár Miron Ferenc nevet kapta, azóta pedig már haza is térhettek az otthonukba. Az édesanya először nyilatkozott arról, hogyan is fogadta a lánya, Szofi a kicsi érkezését.

"Mondhatni teljes szerelemben van a kistestvére iránt! Megpróbáltam jól felkészíteni a szülés előtti hónapokban őt mindenre! Nagyon sokat segít nekem és nagyon szeretem, hogy nem kell megkérnem ezekre! Mindenben szeretne részt venni"– áradozott Szilvi az egy napig megtekinthető Instagram-történetében.

Egy kisbabával sosem egyszerű, főleg kezdetben, de a fiatal édesanya most belenyúlt a jóba, ugyanis elmondása szerint Mironnal sokkal könnyebb éjszakánként, mint Szofival volt anno. A szülése igazi élmény volt számára, kihangsúlyozta, hogy rendkívül jó kezekben volt és mindenkinek hasonlót kívánna.

"Császármetszéssel szültem! Előtte való este indult be a szülés természetes úton: nagyon sűrű pocakkeményedéseim voltak egész éjszaka, aztán reggeltől délutánig 10 perces fájások, estére már 5 perces fájásaim voltak. Este 10-re értünk be a kórházba, már nagyon el voltam fáradva, és nem tágultam megfelelően, így műtét lett belőle, de egyáltalán nem bánom, mert csodálatos élmény volt! A végén már csak azt vártam, hogy minél előbb találkozzunk!" – fejtette ki az anyuka.

Továbbá azt is elárulta, hogyan találták ki a kisbaba nevét. A legutóbbi Maldív-szigeteki utazásukon már a pocakjában volt a kisfiú, ott találtak rá a Miron névre, amibe egyből beleszerettek az énekessel együtt, így nem is volt kérdés, hogy fogják elnevezni a csöppséget. Egyesek apásan, mások inkább egyedül szülnének, Szilvi az első csoportot erősítette, hiszen Caramel is bent volt vele a műtőben.

"Végig velem volt! Úton a műtő felé végig azt mantráztam magamban, hogy több millió nő végig csinálta már ezt... én is végig tudom még egyszer csinálni! A spinális érzéstelenítésnél pedig végig Szofira gondoltam! Az, amit ő végig csinált pár évesen, az emberfeletti és óriási erőt adott!"– utalt a kislánya korábbi betegségére, melyet végül sikerült legyőznie.