Kefir és felesége elmondták, miért nincs még gyermekük
2022-11-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kefir és felesége, Mihályi Mariann már egy ideje visszavonult a szerepléstől, sőt a közösségi oldalaikra is alig posztolnak. Az énekes állítása szerint szereti a kedvesével megélni a közös pillanataikat, ezért nem akarják másnak mutogatni magukat. Szóba hozták azt is, hogy mi miatt nem jött össze nekik eddig a kisbaba.

Kefir 2020-ban házasodott össze a jelenlegi párjával, Mihályi Mariann-nal, akivel már közel 10 éve vannak együtt. Az utóbbi időben azonban nem igazán álltak kamerák elé ketten, ezt pedig tudatosan tették, mert szeretnék inkább maguk között megélni a boldog pillanataikat ahelyett, hogy megosztanák a közösségi oldalaikon. Tisztában vannak vele, hogy sokan abból élnek, hogy kiteszik magukat a nyilvánosság elé, de ők nem tudnak ezzel azonosulni.

"Nagyon sok problémánk volt, minden apróságon összevitatkoztunk. Szakítottunk egy kisebb időre, aztán rájöttünk, hogy ez nem megy külön és onnantól kezdve nonstop együtt vagyunk a nap 24 órájában" - számoltak be a kapcsolatukról az RTL Reggeliben, majd hozzátették, hogy mostanság is vannak vitáik, de már sokkal hamarabb megoldják a problémáikat. A gyerekvállalás is szóba került, amellyel kapcsolatban így nyilatkoztak:

"Mindig mondjuk, hogy szeretnénk, de hogy az esküvő óta nincs gyerek, annak oka van... Az, hogy mi ennek az oka, azt nem szeretném elmondani, azért, mert én nem az az ember vagyok, aki szereti sajnáltatni magát. Egészségi oka van, velem kapcsolatban, nem Tibivel. Szeretnénk babát, de sajnos oka van, hogy még nem jött össze..."- hangsúlyozta Mariann.