Caramel és felesége szülői mámorban úsznak
2022-12-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel és párja, Szilágyi Szilvi november elején tudatták a hírt, hogy világra jött a második gyermekük. Az édesanya majdnem a születésnapján adott életet a kisfiának, aki a Molnár Miron Ferenc nevet kapta. Hiába a 8 év korkülönbség, a lányuk, Szofi imádja a kisöccsét. Korábban Szilvi így nyilatkozott a testvérek kapcsolatáról:

– Mondhatni teljes szerelemben van a kistestvére iránt! Megpróbáltam jól felkészíteni a szülés előtti hónapokban őt mindenre! Nagyon sokat segít nekem, és nagyon szeretem, hogy nem kell megkérnem ezekre! Mindenben szeretne részt venni – áradozott az anyuka, aki azóta már ünnepi lázban ég, így a karácsonyfát is feldíszítette az otthonukban.

Bár a kisfiú arcát még nem mutatták meg, Szilvi a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetei között megosztotta, milyen békésen pihen rajta a pici. Nem csoda, hogy az anyuka és az apuka is odavannak Mironért, aki még csak egy hónapos, de már igazi hajasbaba, ráadásul a hajszíne sötétebb az édesanyjáénál is! Na, de vajon melyik szülőjére hasonlít jobban?