G.w.M több tízmillió forintot érő luxusautóval lepte meg Kulcsár Edinát
2022-12-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Micsoda ajándék! Egy több tízmillió forintot érő luxusautóval lepte meg a várandós Kulcsár Edinát szerelme, G.w.M. Az elképesztő ajándék, a piros szalaggal átkötött hófehér Porsche Macan még használt állapotban is legalább 12-13 millió forintba kerül, de – ismerve a népszerű rapper luxushoz való viszonyát – ez a négykerekű csoda bizony nem többéves, hanem vadonatúj, amely akár egy kisebb budapesti lakás árába is kerülhetett.

A fotó ide kattintva nézhető meg. 

„Még fel sem fogtam…” – írta az ajándékot megmutató fotója alá Kulcsár Edina az Instagramon, majd a Blikknek is megerősítette, hogy bár G.w.M minden pillanatban kimutatja az érzéseit, ő mégis meglepődött a kedvese nem mindennapi szerelmi vallomásán.

– Márk mindig próbál a kedvemben járni, valamilyen formában a tudtomra adni, hogy mennyire szeret. A tenyerén hordoz, és mellette tényleg olyan az élet, amiről a nők álmodoznak. Bár néha képes túlzásokba esni az ajándékok tekintetében... Neki ez normális, nekem viszont nem megszokott – kezdett bele Edina, aki azért tisztában van azzal, hogy egy több tízmilliós kocsi bizony nem mindennapi ajándék.

– Szerintem a legtöbben nem is tudnák hova tenni, ha a szerelmük egy Porsche autóval lepné meg őket. Egyelőre még én sem fogtam fel, hogy ajándékba kaptam egy ilyen kocsit, hiszen korábban mindenemért keményen meg kellett dolgoznom – vallotta be Edina, aki nem is szeretné eltitkolni az örömét.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert minden formában kimutatja a szerelmét felém. Mind szavakban, mind tettekben megmutatkozik, többek között még a portrémat is magára tetováltatta, ez az autó pedig már csak hab a tortán. Mégis a legnagyobb ajándék, ami majd a szerelmünket megkoronázza, az a kislányunk, akit annyira várunk, hogy azt szavakba sem lehet önteni – lágyult el a hangja az egykori szépségkirálynőnek, akinek a fotója alatt bizony nem csak biztatást olvasni, hanem rosszízű kommenteket is.

De Edina azt mondja, nem zavarják a gyűlölködők:

– Egy kicsit sem zavar már! Amikor a mostani babavárásomat tudattam a nagyközönséggel, ami az egyik legszebb dolog az ember életében, akkor is kaptam hideget-meleget, ami – valljuk be – nem normális – magyarázta. – Sejtettem, hogy nem fog mindenki örülni az örömömnek, de akik meg igen, azoknak hálás vagyok, hogy hallatják a hangjukat, mert nem szabad maximális teret adni az utálkozásnak és a rosszindulatnak.

Hasonló bejegyzések