Brad Pitt és Margot Robbie románcáról pletykál Hollywood
2019-08-23  /  Szerző:   /   Szerelem Viszontagságos válása óta sokszor felröppen a pletyka, kivel jött össze Hollywood ügyeletes szépfiúja, Brad Pitt. Lehet hogy most egy újabb, filmforgatáson kezdődő románc tanúi lehetünk?

Brad Pitt

A filmes körökben terjedő szóbeszéd szerint Brad Pitt és Margot Robbie nagyon összemelegedtek a "Volt egyszer egy Hollywood" forgatásain. Mindezt alátámasztották a médiában olvasható híradások is, hogy a szőke színész beleszeretett filmbéli partnerébe, annak ellenére, hogy férjnél van. Az tény, hogy a kirobbanó formában levő színésznő hiába a felesége Tom Ackerley filmrendezőnek három éve, szinte alig töltenek együtt időt és a gyermekvállalás sem foglalkoztatja őket.

Brad Pitt

Hogy van-e valójában valami köztük, erre a kérdésre egy, a film bemutatása kapcsán a JOE.ie magazinnak készített videóinterjúban derül fény, ahol a film kulisszatitkai mellett az is szóba kerül, hogyan éreznek egymást iránt. A kérdésre viccesen válaszolva először a színésznő annyit mond: "Nem igazán utálják egymást" - majd a lényegre tért.

Forrás: Blikk