Bombera Krisztina segít párt találni Kárász Róbertnek
2020-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bombera Krisztina (47) és Kárász Róbert (50) évek óta vezeti együtt az ATV Start című műsort, ám a tévések a képernyőn kívül is jó barátok. Éppen ezért talán egy picit többet is megengedhetnek maguknak, ha a másik magánéletéről van szó. Így történhet meg az, hogy Krisztina egy rendezvényen, amelyre hetekkel ezelőtt, közösen, egymás kísérőjeként látogattak el, elárulta: megpróbál barátnőt szerezni Róbertnek.

 

– Mindig próbálom Robit „eladni”, de nagyon válogatós. Mondjuk ennek örülök, mert azt jelenti, hogy igényes férfi. Igaz, ő azért önálló és igyekszik ezt a dolgot egyedül megoldani, de azért én rendszeresen belekotnyeleskedem – árulta el Bombera Krisztina, aki szeretné, ha műsorvezetőtársa és barátja végre újra boldog lenne, és rátalálna a szerelem. Kárász Róbert másfél évvel ezelőtt kezdett új életet, de az ötvenedik születésnapja alkalmából a Vasárnapi Blikknek adott interjújában bevallotta: nem szereti az egyedüllétet, vágyik egy társra. Ám ahogy elárulta, egyelőre még nem érkezett meg a szerelem az életébe.

– Nem is akarom elkapkodni – vallotta be a műsorvezető, aki azonban nyitott szemmel jár, és már „szárnysegédje” is van Bombera személyében.

– Sokszor privátban is összejövünk, átbeszéljük az életünket, a jövőnket. Nagyon kedveljük egymást, olyanok vagyunk a másiknak, mint egy második család, de ez érthető is azok után, amennyi időt együtt töltünk a stúdióban – árulta el Kárász.

– Tényleg ő a kedvenc televíziós férfi partnerem – tette hozzá azonnal Bombera Krisztina, aki éppen ezért szívesen látná újra boldognak műsorvezetőtársát.

 

Bombera Krisztina és Kárász Róbert négy nap különbséggel ünneplik a születésnapjukat, ám egyszer teljesen véletlenül együtt tartották a bulit is. Akkor mindketten családi hétvégével szerettek volna ünnepelni Barcelonában, ám erről nem meséltek a másiknak. Mégis, ugyanazzal a repülőjárattal utaztak a spanyol városba, így végül közösen szülinapoztak.

– Visszafelé egy csodálatos parfümöt kaptam Robitól ajándékba, korábban ugyanis az egyik álmos reggelen a sminkszobában véletlen összetörte az enyémet – idézte fel az emléket Bombera.

Forrás: Blikk