Bochkor elmondta, milyen most a kapcsolata Várkonyival
2019-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Tavaly októberben megdöbbentek a rajongók, amikor Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea bejelentette: szétválnak útjaik, kapcsolatuknak immár vége. Derült égből érkezett a rossz hír, hiszen korábban igazi álompárnak tűntek. Bár a szerelem véget ért, a viszony mindvégig tisztességes maradt köztük, már csak azért is, mert közös lányuk, Nóri sínylette volna meg a legjobban, ha ez máshogyan történik.

Bochkor Gabor

Bochkor Gábornak jót tett, hogy a nyáron együtt lehetett Nórival, sőt jó pár napot együtt is tölthettek Amerikában, amiről hazajövetelük után a Borsnak mesélt.

- Kirepültünk Nóri keresztapjáékhoz Houstonba, onnan együtt Orlandóba, és öt napon át az Universal Studiosban ámultunk és bámultunk - mondta akkor.

Bochkor Gabor

Most a Hot magazin írta meg, hogy a rádiós közben a Várkonyi Andreával való kapcsolatát is letisztázta magában.

- Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kellene leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony - mondta Bochkor, aki azt sem titkolta: készen áll egy új kapcsolatra.

Forrás: Blikk