Kiderült, kik lesznek Schmuck Andor esküvőjén a tanúk
2019-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Egy belvárosi hotelben köti majd össze az életét fiatal szerelmével Schmuck Andor, aki elárulta, kik lesznek a tanúi az álomesküvőjén.

Schmuck Andor

A jövő hét szombatján házasodik össze 27 évvel fiatalabb kedvesével Schmuck Andor, aki mindössze négy hónappal ezelőtt ismerte meg Hanák Esztert. A fiatal lány már kiválasztotta a menyasszonyi ruháját, ami a politikusnak nagy meglepetés lesz, hiszen nem láthatta, melyik darab mellett döntött a szerelme. A közelgő esküvőről nem sokat tudni, de azt azért Schmuck Andor elárulta, kik lesznek a tanúik a nagy napon.

– Alapelvem, hogy győztes csapaton ne változtass! A hivatalos szertartáson két, nagyon kedves barátunk lesz majd a tanú, az egyházin pedig Fodor Zsóka és Korda Gyuri bácsi. Mindketten nagy örömmel mondtak igent, alig várják, hogy a ceremónia után falatozzanak egy kicsit a spenótból és a zöldborsófőzelékből. Mindketten nagyon jó barátaink, így magától értetődő volt, hogy az esküvőről sem hiányozhatnak – mondta a Ripostnak Schmuck Andor.

Schmuck Andor

Forrás: Blikk