Fecsó nem akarja, hogy kisfia sérüljön a válás miatt
2019-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szegedi Ferenc nagyon figyel arra, hogy fia ne sérüljön a válás miatt. Úgy tervezi, több időt tölt majd vele a válás után, mint valaha.

Szegedi Ferenc

Fecsó tisztában van vele, hogy az ország szemében Vivien a főszereplő, így ő inkább háttérbe húzódik, és hagyja, hogy neje kezelje a médiát. A Fókusznak mégis adott egy interjút, amelyből kiderül, ő hogyan élte meg néha viharos kapcsolatát, mi vezetett a váláshoz, és mihez kezd ezután.

Vasvari Vivien

Szegedi Ferenc és Vasvári Vivien kapcsolata nem volt mindig felhőtlen. A hétperces videó során Fecsó elismerte, hogy ő mindig a saját feje után megy, és nem köt kompromisszumokat. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönheti üzleti sikereit, ám a házassága épp emiatt ment gallyra. Vivi ultimátumot adott neki, hogy változzon meg vagy költözzön el, de a férfi úgy gondolja, 39 évesen már nem fog megváltozni, így visszaköltözött a szülői házba.


A szakítás többek között azért történt meg épp most, mert Fecsó számára fontos szempont volt, hogy a másfél éves kisfia, Edward minél kevesebbet érzékeljen az egészből - ráadásul így ebben nő fel, ezáltal később sem a szülei válása, sem az állandó viták nem fogják megkeseríteni a gyerekkorát.

A kisfiú nem fog apa nélkül felnőni - sőt, talán több időt tölthet Fecsóval, mint eddig. A férfi ugyanis úgy tervezi, hogy a fiú hetente 2-3 napot nála töltsön, lehetőleg hétköznap.

Szegedi Edward

Forrás: Blikk