Berki Mazsi a várandóssága előtti megpróbáltatásokról mesélt
2021-04-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy küzdelem árán, de Berki Krisztián és felesége, Mazsi hamarosan szülők lesznek! A házaspár régóta szeretett volna gyermeket, de vágyuk elérhetetlennek tűnt: Mazsi két sikertelen lombikprogram után összeomlott, így aztán szinte el is engedte a gyermektémát.

„Semmi és senki nem tudott nagyobb támaszt nyújtani nekem a csalódásoknál, mint Krisztián. Egymás kezét szorítva vészeltük át a rossz periódust. S bár ő sosem gondolta, hogy nem jön össze a baba, nekem eljött a pont, amikor egy picit elengedtem a gyerekkérdést” – mesélte a Borsnak Mazsi.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

 

Berki a lapnak elmondta: érezte, amikor három hónappal ezelőtt megfogant gyermekük.

„Mondtam is Mazsinak, hogy "Ne aggódj kicsikém, most estél teherbe!« És így is lett. Mert nem gyereket csináltam, hanem szerelmeskedtem a feleségemmel” – mesélte a büszke kispapa.

Mazsi egészen kiskorától érzi, hogy különleges érzéke van a gyerekekhez, amit a férje is megerősített.

Szerencsére Berki kislánya, Nati is hatalmas örömmel fogadta a hírt:

„A kicsik sok mindent megéreznek, úgyhogy meg sem lepődtünk, amikor Nati a nagy hírnél azt mondta, ő már tudta, hogy ott van a pocakomban a testvére” – emlékezett vissza Mazsi.

Mazsi és Krisztián mögött megpróbáltatásokkal teli időszak áll, de végül minden jóra fordult, és már alig várják, hogy megszülessen a gyermekük.

Mazsi a posztjában a várandósságát a „csoda” szóval jellemezte, majd egyik követőjétől is idézett:

„Zsoltárok 127:3 Bizony, az ÚR ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom.”

Mint írja, párjával minden este – kezüket a pocakjára téve – imádkoznak, ugyanis szerinte fontos, hogy a magzat az édesapával is megkezdje az összefonódást.

„Szerelemmel minden érzésem és gondolatom megosztom, figyel rám és segít mindenben. Így, amikor nyűgösebb napom van és mondom, hogy de Szerelmem, én 'terhes' vagyok (nem szeretem ezt a szót használni, hisz számomra nem terhes ez az állapot), ő mindig azt válaszolja, hogy én is az vagyok veled, és ez valóban így is van” – írta.

Forrás: Blikk