Stohl András meglepő dolgot árult el esküvőjéről
2021-04-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Furcsán ért véget Stohl Andrásék lakodalma! A színész, aki a nyár közepén vette feleségül szerelmét, Vicát, most elárulta: nem teljesen a forgatókönyv szerint alakul az estéjük az esküvő után.

Pedig nagyon igyekeztek a lehető legszebbé tenni a csodás napot, épp ezért helyszínnek is egy lovasparkot választottak, ahol meghitt körülmények között kelhettek egybe Vicával.

„Mindent előre megbeszéltünk. Azt mondta, neki egyszer van az életben esküvője, és kért, hogy tiszteljem meg ezt a napot azzal, hogy nem rontom el, úgyhogy nálunk a ceremónia végéig senki nem ihatott. Talán egy pohár pezsgőt ittunk meg addig, de aztán…” – kezdte nevetve a LifeTv kamerái előtt Stohl, aki elmesélte, hogy hatalmas buli kerekedett a házasságkötésük után.

„Talán valamikor hajnali négykor lett vége. A lovaspark mellett volt egy panzió, amit sikerült kivennem, vagyis minden vendéget el tudtunk szállásolni. Volt ott egy medence, hajnali négykor a 'köménymag' átment oda. Mi Vicával és a szüleivel úgy terveztük, hogy a lakodalom után négyesben hazamegyünk Pomázra, ahol rendesen tudtunk volna aludni, és persze, ott meglehetett volna a nászéjszaka is, de nem indultunk haza. Vica szülei végül a panzióban feküdtek le egy szobában, de nekünk már nem jutott hely. Mi a mosókonyhában feküdtünk le, vagyis ott volt a nászéjszakánk” – elevenítette fel a kalandos történetet a színész, aki ezek ellenére is remekül érezte magát a nagy napon.

Forrás: Blikk