Berki Krisztián elköltözött feleségétől
2022-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas fordulóponthoz ért Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata, az izomceleb ugyanis jelenleg egy fővárosi szállodában lakik.

A Borsnak sikerült lencsevégre kapni Berkit, amint épp távozott a szállodából a kislányával. Krisztián a lapnak elmondta, néhány nappal ezelőtt költözött a szállodába, és még nem tudja, meddig kell ott maradnia. Elmondása szerint Mazsi kérte tőle, hogy költözzön el otthonról egy időre, ő pedig egyetértett vele, hiszen úgy gondolja, ha esélyt adnak a mindennapos vitáknak, sosem lelnek lelki békére.

„Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni” – mondta.

Arra a kérdésre, visszatér-e Mazsihoz és közös gyermekükhöz, elmondta, amennyiben sikerül egy megfelelő közös jövőképet felvázolni, nem kizárt, hogy hamarosan visszaköltözik.

Roboz Zsóka, a házaspár terapeutája elmondta a lapnak, hogy ez az elköltözés csupán egy átmeneti állapot náluk, és korántsem jelenti azt, hogy feladták a küzdelmet a kapcsolatukért.

„Néha az lehet a megoldás, ha egy pár kicsit eltávolodik egymástól, ezzel elkerülve a folyamatos konfliktusokat. A felek át tudják gondolni, merre tart a kapcsolatuk, mi az, ami értékként megőrizhető belőle, és mi az, amit el kell tudni engedni” – fogalmazott a szakértő.

Forrás: Blikk