Berki Kriszitán szerint van fontosabb dolog a hűségnél
2020-11-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Krisztián érdekes kijelentést tett pár napja a Life TV műsorában: a celeb kifejtette, ő őszinteséget fogadott feleségének, nem pedig hűséget.

 

Berki a napokban többször is beszélt házasságáról, ma például a közösségi oldalán fejtette ki, hogy közel két éve házasok Berki Mazsival, amely idő alatt nem nagyon hagyta magára a kedvesét.

– Kapcsolatunk alatt egyszer töltöttünk 4 napot külön.... majd hazaérve megígértük egymásnak, „soha többé nem alszunk a másik nélkül”. Éppen ezért lassan 3 éve nem vállaltam olyan felkérést, amely távolra szólított volna engem Tőle és a családomtól. Amióta együtt vagyunk, nem voltam bulizni, nem voltam vadászni, nem lógtam a haverokkal, nem utaztam külföldre – legyen az bármilyen munka vagy üzlet – nélküle vagy a családom nélkül – írta Instagramján legújabb szereplésével, a Celebcellával kapcsolatban.A múlt héten ennél is érdekesebb dolgot fejtegetett a képernyőn. A Bréking című műsorban a cölibátus kérdését fejtegették a vendégeivel, amikor is azt találta mondani, hogy nem ígért hűséget a feleségének.

– Mi fogadalmat írtunk egymásnak, nekem nem a hűség volt a fogadalmam, hanem az őszinteség. Nem tudom azt ígérni, hogy 37 évesen hűséges leszek életem végéig, de azt igen, hogy őszinte leszek. (...) Ha én 45 évesen másik 'töltött káposztát' szeretnék nézegetni, el fogom mondani a feleségemnek, de ugyanezt várom el fordított helyzetben. Ez egy szövetség. Az embernek vannak vágyai, amiket el tudunk fojtani, intelligenciából, de nem tudom, hogy 15 év múlva el tudom-e folytatni. De azt tudom garantálni, hogy őszinte leszek. (...) Ezzel nem azt mondom, hogy nem leszek hűséges, hanem azt, hogy azt nem tudom ebben az időben megígérni, hogy örökké hűséges leszek. De az akarok lenni. De őszintének lenni sokkal jobb, mint hűségesnek.

Forrás: Blikk