Hargitai Bea nem a férjének akar megfelelni
2020-11-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hargitai bea, az Álarcos énekes nyomozója 37 évesen is kirobbanó formában van, amit – nem tagadja – javarészt orvosoknak és szakembereknek köszönhet. Ennek okán a „bűnözést” sem veti meg, bármelyik pillanatban lecsúszhat két-három szelet süti, amelyek után egyáltalán nem érez bűntudatot.

„...imádok enni, a krumplis tészta a kedvencem, a körömpörköltnek sem tudok ellenállni, ha meglátogatom a nagymamámat mindig ezzel vár. Odahaza a férjemnek és a fiunknak igyekszem, olykor azonban elcsábulunk, de nincs lelkiismeretfurdalásom. Az sem zavar, ha feljön rám pár kiló, egy több mint 10 éves farmer a mércém: ha abba beleférek nincs gond, ha nem, kicsit jobban odafigyelek az étkezésre, a sportra” – mesélte jókedvűen a Story magazinnak, hozzátéve: azért szívesebben jár szépészeti kezelésekre mint edzeni, ugyanis elég lusta.

Bea évente egy alkalommal kémiai savas hámlasztáson vesz részt, mely egy fájdalmas, napokon át tartó bőrhámlasztó folyamat, a végeredmény azonban minden szenvedést megér. Ezek mellett a botoxot sem veti meg, homlokát például azért kezeli, hogy elkerülje a ráncosodást, mely egy visszafordíthatatlan folyamat.

Ez első hallásra soknak tűnhet, azonban a modell kiszámolta, egyik éves kezelése sem került többe mint egy dohányosnak egy havi cigarettaadagja, ezek a kezelések ráadásul eloszlanak az év különböző részein.

„Ez hosszú távú befektetés, a célom az, hogy ízlésesen, nem túltolva a dolgokat, mindig legalább öt évvel fiatalabbnak tűnjek, mint amennyi vagyok. Fontos, hogy tetsszem a férjemnek, de nem neki akarok megfelelni, csakis magamnak. Ha én elégedett és boldog vagyok, a környezetemet is sokkal boldogabbá tudom tenni” – mondta, ráadásul azt is elárulta, hogy nem akar örök fiatal maradni, még úgy sem, hogy soha nem volt annyira boldog, mint most, 37 évesen.

Forrás: Blikk