Békefi Viktória és Feng Ya Ou összeházasodtak és első babájukat várják
2023-01-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Békefi Viki, a Sztárban Sztár leszek! egykori győztese és szerelme, Feng Ya Ou a forgatások során ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig gyorsan magasabb szintre emelkedett, és már 2021-ben is arról áradoztak, hogy egymás mellett képzelik el a jövőjüket. A kapcsolatuk kezdete óta eltelt három év alatt az érzéseik cseppet sem változtak, sőt, az életük 2023-ban komoly fordulóponthoz ért.

A Facebook-oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint még ebben az évben szülőkké válnak, ugyanis hamarosan kisbabájuk születik:

„Vége a titkolózásnak, KISBABÁNK lesz!” – újságolták boldogan , és a bejelentés mellé egy boldog, ultrahangos babafotót is közzétettek.

"Elmondhatatlanul izgatottan vártuk már ezt a pillanatot, hogy elmondhassuk a nagy hírt. Épphogy csak elkezdtünk róla beszélni, elkezdtük tervezgetni a jövőt, és már kopogtatott is, hogy jönne. Így eldőlt, hogy 2023 lesz életünk legfontosabb éve. VÁRUNK!!!"

A joy.hu-nak adott interjúban azt is elárultak, hogyan fogadták a nagy hírt:

„Mindketten nagyon boldogok vagyunk, és alig várjuk az előttünk álló időszakot. Én már éreztem, hogy várandós vagyok. Amikor negatívat mutatott az első néhány teszt, kicsit még csalódott is voltam, de aztán beigazolódott az, amit a szívem mélyén már tudtam. Óriási örömöt érzünk, és már alig várjuk, hogy találkozhassunk a kisbabánkkal.”

Egy másik örömteli titokra fény derült Viki és Ya Ou életéből, időközben ugyanis titokban már összekötötték az életüket. Az eljegyzésükről szóló híreket eddig sem titkolták, ám azt senki sem sejtette, hogy az esküvőn is túl vannak:

"Hát, akkor most újabb nagy hír jön, ugyanis a legnagyobb titokban összekötöttük az életünket"– árulta el a jövőbeli apuka az újságnak, majd a párja, pontosabban a felesége hozzátette:

"Mindketten olyan családból jöttünk, ahol fontos a házasság és az, amit jelképez, így nem is volt kérdés, hogy ezt a babával is valóra váltsuk."