Bebe: „Apai örömök elé nézek”
2023-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Öthetes kölyökkutyával bővült Bebe családja. Az énekes december végén vesztette el szeretett németjuhászát, és azóta is kereste leendő társát.

– Az ürömi menhelytől kaptam, az égiek küldték őt nekem. Kimérának neveztem el, mert olyan, mint a vírus: mozgékony, eleven, nem egy félénk típus. Még csak öthetes, de máris szobatiszta, és kezdődik a kábeleltüntető időszak, akárcsak egy gyerekkel. Mondhatni: apai örömök elé nézek – nevetett Bebe, akit éppen utazás közben értünk utol, amikor újabb kutyusért indult.

A gyomaendrődi ebtelepre tartok, egy másfél éves kutyust megyek megnézni, meglátjuk, hogy jönnek ki egymással. Ha jól, akkor hamarosan négy kutyám lesz. Összeszorult gyomorral szoktam nézni az elhagyott állatokat, és ha tehetek valamit, akkor igyekszem segíteni

– mondta a zenész, hozzátéve: a szerelme, Boglárka még nem találkozott az újdonsült családtaggal, de hamarosan teljes lesz az idill.

– Világéletemben kutyák között éltem, számomra ez szerves része a családnak. Nem is bírnék nélkülük élni. Izgatott vagyok, és kicsit félek is, mert ennyi kutyát ellátni felelősség – magyarázta a zenész, aki nagy dobásra készül a Melody Maker nevű zenekarral: a győri főtéren lépnek fel egy ötventagú szimfonikus zenekarral június 8-án.