Az X-Faktor női mentora megmutatta szerelmét
2022-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Herceg Erika eddig nem sok mindent árult el a párkapcsolatáról, most viszont megosztotta a követőivel, mióta foglalt a szíve, illetve milyen származású férfi a szerelme. Az énekesnő a háborúról is komoly véleményt alkotott.

Herceg Erika az X-Faktor új női mentoraként debütált két hete, amikor elindultak a válogatók. A kárpátaljai származású énekesnő kapott hideget-meleget is, hiszen egyesek szerint semmi keresnivalója a műsorban, míg mások úgy gondolják, sok tapasztalattal rendelkezik, amellyel segíteni tudja a versenyzőket.

Erika a legutóbbi adásban durván kiakadt a mentortársaira, mivel kellemetlenül érezte magát az egyik produkció közben. Elmondása szerint Puskás Petiéknek ki kellett volna állniuk mellette, amikor egy férfi jelentkező fel akarta őt csábítani a színpadra a produkciója közben, viszont ő tartózkodott az ötlettől.

„Soha nem fogok hallgatni, lobbanékony és túl őszinte ember vagyok” – szólalt meg a kiborulása után a mentor. Erika a 24 óráig elérhető Instagram-történetében most azt is megosztotta a követőivel, hogy mióta él párkapcsolatban, majd egy közös fotón mutatta meg, ki rabolta el a szívét.

„5 éve a párom, szerelmem” – írta a képhez az énekesnő, később pedig a származása is szóba került, valamint a háborúval kapcsolatban is elmondta, mit gondol.

„Magyar vagyok, magyar anyanyelvvel és felmenőkkel, Ukrajnában születtem. A legtöbbet az együttes idején Oroszországban dolgoztam. Rengeteg igaz barátra és kollégára találtam ezekben az országokban. A párom kazah származású. Szeretem az embereket, tisztelem és becsülöm, származástól függetlenül. Én az emberekért vagyok! A háború szörnyű, felfoghatatlan, a szívem megszakad, és imádkozom az emberekért, a békéért. Adja az Isten, hogy hamarosan vége legyen, mert ez katasztrófa” – fejtette ki Erika.