Muri Enikő és Tóth Szabi szerelmükről vallottak
2022-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Muri Enikő és Tóth Szabolcs is részt vesz a Nyerő Páros legújabb évadában. A szerelmesekről korábban már kiderült, hogy közel három éve, egészen pontosan 2019 októbere óta boldogítják egymást, és bár szakmai berkekben nem titkolták, hogy együtt vannak, nem verték nagy dobra a kapcsolatot, és nem fordítottak különösebb figyelmet arra, hogy nyilvánosan is felvállalják a kettejük közti szerelmet.

A nagy bejelentés után a pár most újabb részleteket árult el kapcsolatukról az RTL Reggeli című műsorában. Bár már évek óta egy párt alkotnak, a nyilvánosság előtt csak most, a Nyerő Páros műsor kapcsán vállalták fel szerelmüket.

"Nem akartuk mi ezt nagy dobra verni, nem akartuk, hogy erről cikkezzenek. Ha mi nem vagyunk kíváncsiak mások magánéletére, akkor ők miért lennének kíváncsiak a miénkre. Arra vágyunk mindketten Encivel, hogy a munkásságunk révén ismerjenek minket az emberek"- mondta ezzel kapcsolatban Tóth Szabi a műsorban.

Most azonban rögtön a mély vízbe vetették magukat, hiszen a nézők már a szeptember 19-én induló Nyerő Párosban láthatják is őket. Ők azonban úgy érzik, teljesen fel vannak készülve a versenyre, hiszen munkájuk miatt gyakorlatilag három éve minden napot együtt töltenek.

"A mi hároméves kapcsoltunk egy nyolc- kilencéves kapcsolatnak felel meg, hiszen szinte minden napunkat együtt töltjük a munkában és a magánéletben is" - mondta Szabi.

A szerelmespár a beszélgetés során arról is beszélt, hogy az első pillanattól kezdve egyértelmű volt számukra, hogy teljesen külön kezelik a munkát és szerelmi életüket.

"Nálunk ez soha nem volt kérdés, nem is beszéltünk erről soha, de amint bezárjuk a próbaterem ajtaját, magunk mögött hagyjuk a munkát, és ez fordítva is működik. Amikor dolgozunk, elmegy szünetre a szerelmünk"- fogalmazott Enikő.