Szegedi Fecsó újra apa lesz
2022-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szegedi Fecsó már évek óta egy párt alkot Géczi Beával, és bár korábban rövid időre szakítottak, végül mégis visszataláltak egymáshoz. Az üzletember tavaly már meg is kérte szerelme kezét, nemsokára pedig egy csodálatos időszakra számítanak: már nem kell sokáig várni, hogy megszülessen első közös gyermekük. Az örömhírről Bea számolt be a közösségi oldalán.

"Szeretnénk veletek megosztani egy örömhírt, amit 8 hónapja próbálunk titokban tartani. Hamarosan eggyel többen leszünk, jön a mi kis csodánk, akit már nagyon várunk. Írtam is egy dalt az érzéseimről, ami a szerelmemről, a kisfiamról, és a születendő babánkról szól." - írta Instagram posztjában Bea.

"A klipben a piciről is látni ultrahangképeket, valamint a Gender Partinkról is, amelyben az is kiderül, hogy kislányunk vagy kisfiunk születik. Köszönöm mindenkinek, aki segített, hogy elkészüljön, pont olyan lett, mint amit megálmodtam” – írta a bejegyzésban Bea, aki nemrégiben Blondie néven énekesnőnek állt, így nem csoda, hogy legújabb klipjében ezúttal a babavárás boldog pillanatait is megmutatta.Bea és Fecsó egy évvel ezelőtt jelentették be először, hogy gyermeket várnak, de akkor elvesztették a magzatot. Később tudták meg, hogy a kicsi nem lett volna egészséges, kerekesszékben élte volna életét – nyilatkoztak akkor a Borsnak.

Ezután sokáig nem szerettek volna próbálkozni, de 8 hónappal ezelőtt megtörtént a csoda: Bea ismét teherbe esett. Nem tervezték, de örülnek neki. Pár hét múlva pedig már a karjaikban is tarthatják a csöppséget.

Először úgy döntöttek, nem árulják el senkinek, mivel tartottak attól, hogy megint baj történik. Az első trimeszter végéig nem is merték beleélni magukat, aztán lassan elkezdtek igazán örülni, várni és tervezni.

A baba nemét stílusosan derítették ki. Bea egy kicsit csalódott volt, de az egészség az első: „A genderpartin egy helikopter aljából szállt fel a füst. A kék a fiút, a rózsaszín a lányt jelképezte. Kicsit csalódott voltam, amikor megláttam a kék füstöt” – árulta el a kismama.