Az ünnep varázsa
2019-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló
Karácsonykor a levegő megtelik valamilyen különleges illattal, a város és a lakás csodaszép fénnyel, zenével. Egy közös pont a szeretet, ami meghittséget varázsol otthonunkba. Ilyenkor fokozottabban vágyunk a harmóniára, a szeretteinkkel közösen eltöltött estékre, a közös készülődésre.

A Koronás Cukor egy olyan édes hozzávaló, amellyel biztosan fokozhatjuk az ünnepi készülődés örömét, hiszen az ünnepváró hangulatot meghatározó süteményillat, nemcsak nagyanyáink hagyatéka, hanem az otthon fontos kelléke. Olyan kiegészítő, amely ajándék gyanánt is kiváló, sőt gyakran többet mond bármilyen drága meglepetésnél.


Éppen ezért most különleges sütemény receptekkel tesszük izgalmasabbá a karácsonyi készülődést. Legyen szó akár az egyedi csomagolásról, díszítésről vagy rendhagyó ízvilágról. A Koronás Cukor termékcsalád nemcsak édességek ízében köszön vissza, hanem a külcsínben is szerepet játszik, elég hacsak a porcukorra vagy a legújabb termékre, a Koronás Extra Finom Porcukorral készült mázakra, fondantokra, krémekre gondolunk.

Az ehető ajándékokkal pedig biztosan célba érünk, hiszen minden alkalommal rendkívüli varázsa van egy saját kezűleg elkészített, díszitett keksznek, mézeskalácsnak. Ezekben a meglepetésekben pedig nem az érték a mérvadó, hanem az idő, amelyet az elkészítésükkel töltöttünk!

A Koronás Extra Finom Porcukorral készült mázak receptvideójáért, különleges karácsonyi sütemény receptekért, tippekért, ötletekért keressétek fel a Koronás Cukor facebook oldalát, Youtube csatornáját, idén elindult Instagram oldalát vagy megújult weboldalát.