Az Exatlon Hungary élő adásában derült ki, hogy egy párt alkotnak a játékosok
2022-01-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az Exatlon Hungary All Star pénteki részében rendezett első kiszavazást követően Esztergályos Patrik volt kénytelen búcsúzni a játék küzdelmeitől, és bár ez önmagában is elég izgalmat adott volna a nézőknek, a hétfői epizódban azt is végigkövethették, ahogy Pap Dorci összeomlott a fiú hiánya miatt.

Mint kiderült, a fiatal lány azért kezdett zokogni a kamerák előtt, mert a többieknél sokkal szorosabb szálak fűzik Patrikhoz, különleges kapcsolatuk pedig már jóval a műsor előtt kialakult, ám ezt igyekeztek titokban tartani, egészen idáig. Talán, ha nem Patrik esik ki elsőként, a verseny végéig nem derült volna ki szerelmük.

„Azért váltott ki belőlem ilyen reakciót ez, hogy Patrik nem jött vissza, mert szorosabb kapcsolat van köztünk, mint bárki mással. Már otthon, műsor előtt kialakult ez köztünk, és sokkal jobban el is mélyült ez az egész, mint gondoltuk vagy mint vártuk. De úgy jöttünk ki, hogy nem szeretnénk ezt nagy dobra verni, nem szeretnénk, hogy erről szóljon minden, viszont ez kicsit hamarabb kibukott, mint szerettük volna” – magyarázta a műsorban Dorci, aki – mivel az ellenfél csapatában játszott – esélyt sem kaphatott arra, hogy elbúcsúzzon kedvesétől.

A fiatalok még jó pár héttel a kiutazás előtt ismerkedtek össze, a Dominikára tartó repülőre pedig már egy párként ültek fel.

A kiesett vívó szintén sajnálja, hogy nem tudott elköszönni Dorcitól, így megérti, hogy a lányt rosszul érintették a történtek.

„Én várom haza... Mondhatnám, hogy minél hamarabb, de szeretném, hogy élvezze a játékot, nagyon ügyes, szurkolok neki itthonról. A jövőnket illetően nem lenne bölcs most hatalmas jövőképet festeni, de ahogy ez a kapcsolat elindult, én nagyon pozitív és bizakodó vagyok” – mondta a Borsnak Patrik.Forrás: Blikk