A Dancing with the Stars táncosnőjéért hagyhatta el Horváth Grétát a férje?
2022-01-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

„Van valakim” – vallotta be a múlt hét végén közösségi oldalán Meggyes Dávid. Az Ázsia Expressz 2 győzteséről néhány napja derült ki, hogy tönkrement a házassága Horváth Grétával.A nagy szerelem a jelek szerint véget ért, Gréta közösségi oldalán jelezte, elhagyta őt a férje, aki romantikus körülmények között, a TV2 kalandreality-je során kérte meg kedvese kezét és nem sokkal később egybe is keltek. A Blikk úgy tudja, Dávid ráadásul egy, szintén a csatornán megismert szépséggel esett szerelembe, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága. A Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket, sőt, nyilvánosan is mutatkoznak együtt: nemrég a Blikk egy olvasóriportere kutyasétáltatás közben látta őket.

– Bevallom először meglepődtem, nem is tudtam, hogy ismerik egymást, de úgy tűnt, több van közöttük, mint barátság. Azok után pedig, amit Meggyes Dávid kitett az oldalára, egyértelműnek tűnt, hogy Alexandra lehet az a nő, akiről beszélt – árulta el a Blikk olvasó.

 

Hogy mióta tart Dávid és a táncosnő szerelme, nem tudni, de az nem lehet véletlen, hogy november közepén derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Alexandra és férje, a szintén a TV2 műsorában megismert Köcse György bejelentették: alig öt hónappal az esküvőjük után véget vetnek a 12 éves kapcsolatuknak.

– Állítólag jó pár hete együtt vannak, de már hónapokkal ezelőtt találkoztak, augusztusban ugyanis mind a ketten szólóban mentek el egy üzlet megnyitójára. Mivel az celebkörökben ismert volt, hogy Dávid szeret flörtölni, senki nem látott abban kivetnivalót, hogy ott is ezt tette, sőt, még közös fotót is készített a közösségi oldalára Alexandrával, amelyet később törölt – tudta meg a Blikk a házaspár egyik ismerősétől, aki fel is hívta a figyelmüket arra, hogy mind Dávid, mind Alexandra Instagram-oldalán szerepel egy ugyanolyan beállítású kép, amely az említett eseményen készült.

A Blikk informátora elárulta, tudomása szerint ugyan Meggyes Dávid egyelőre albérletbe költözött, de minden szabadidejét Alexandrával tölti. Jó eséllyel Gréta is tudhat a kapcsolatról, legutóbbi posztjában ugyanis a szekrényből kihulló csontvázakról, titkokról írt, ám a Blikk az influenszert továbbra sem tudta elérni. Köcse György nem akart nyilatkozni, míg Dávid és Alexandra cáfolta a Blikk információit, ám mindkét telefonbeszélgetés alatt ugyanaz volt a háttérzaj, mintha akkor is egy helyen – vagy legalábbis egymás közelében – tartózkodtak volna.

Forrás: Blikk