Ambrus Attila és felesége a második gyermeküket várják
2021-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A szerelmespár még nem teljesen ocsúdott fel az álomból, ugyanis a nehézségekkel teli lombik program után természetes úton fogant meg a kisfiuk.

Attila és felesége, Réka novemberre várják a kisfiúkat, és már szépen kerekedik a kismama pocakja.

"Amikor közölte az orvos, hogy kevés esély van arra, hogy természetes úton foganjon meg a gyermekünk, és, hogy el kell gondolkodnunk valamiféle beavatkozáson, annak fájdalma szavakba sem fogható" - meséli Réka.

Első közös gyermekük, Anna még lombik segítségével fogant meg, ám Ambrus elárulta, hogy párja nem szívesen vágott volna bele újra a procedúrába.

Azonban a sors, vagy az égiek, úgy akarták, hogy Réka természetes úton is teherbe essen. "A férjem előbb sejtette, minthogy a testem jelzett volna" - meséli Réka önfeledten a szép történetet.

Attila nem tagadja, hogy a mérhetetlen boldogság mellett, félelmet és kiégést is ébresztett benne a születendő pici. "Eleinte viaskodtam, hogy 54 évesen nem felelőtlenség-e még egy gyereket vállalni. Nekem már a b oldal pörög." - mondta a Viszkis a Story magazinnak.

Ugyanakkor hozzátette, hogy Rékának köszönhetően kapott egy lehetőséget egy normális életre, amihez foggal-körömmel ragaszkodik is! "Most van egy tisztességes szakmám, egy gyönyörű családom, és hamarosan érkezik a kisfiam is." - meséli Attila.

Még azt is elárulták a házasok, hogy apás szülésre készülnek, mint az első csemeténél. Attila nem szeretne lemaradni erről az életre szóló élményről, valamint feleségének is szüksége van támogatásra a szülés során.

Forrás: Blikk.hu