Szulák Andi exével jött össze Marsi Anikó
2021-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A sokkoló szakítás után alakul az új szerelem Marsi Anikó életében. Úgy tudjuk, a Tények műsorvezetőjének sikerült továbblépnie azok után, hogy zátonyra futott a házassága Palik Lászlóval: egy másik férfi oldalán találhatja meg a boldogságot. Az illető pedig nem más, mint Szulák Andrea exe, Gábor.

Bombaként robbant a hír, amikor júniusban a Blikk elsőként megírta, hogy a tévés álompár külön költözött. Az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról visszatérve ugyanis Palik László már nem a családi fészekbe, hanem egy másik budai lakásba költözött. A família kettészakadt, ami érthetően nagyon megviselte Marsit. A barátok nagyon bíztak benne, hogy sikerül rendezni a kapcsolatukat, ám úgy tűnik, erre már nincs esély.

A TV2 hírműsorának háziasszonya azonban nem maradt sokáig magányos, hiszen időközben rátalált a szerelem és új társra lelt.

– Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor – közölte informátorunk. – Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon.

Természetesen megkerestük Marsi Anikót, aki azonban nem kommentálta értesülésünket.

Új kedvesének, Gábornak több ismert párja is volt már, hiszen korábban Szulák Andrea oldalán ismerhettük meg. Az énekes műsorvezetőtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatukból, a tizennégy éves Rozina. Szakításuk után nem sokkal kiderült az is, hogy Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott. Most Marsi Anikó mellett Gábor is révbe érhet.

Forrás: Blikk.hu