Alec Baldwin újra apa lesz
2022-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A gyász árnyékában fogant meg Alec Baldwin és Hilaria Baldwin szerelmének újabb gyümölcse, hetedik közös babájuk: a színésznek a kis jövevény a nyolcadik gyermeke lesz, ugyanis egy korábbi kapcsolatából már van egy felnőtt lánya.Az amerikai világsztár még 2021 októberében egy éles kellékpisztollyal lőtte agyon a Rust című film forgatásán Halyna Hutchins operatőrt, illetve sebesítette meg a mozi rendezőjét, Joel Souzát.

A tragédiát követően Baldwin mély letargiába zuhant, s a családjával együtt kénytelen volt elmenekülni New York-i otthonából. Sokáig pedig úgy tűnt, gyilkossággal is megvádolják még annak ellenére is, hogy állítása szerint nem húzta meg a ravaszt.

Úgy tűnik, a kérdőjelekkel teli időszakban a színész felesége karjaiban talált vigaszra, a tegnapi nap folyamán ugyanis bejelentették, hogy Hilaria Baldwin ismét gyermeket vár, így hamarosan hetedszer is szülők lesznek. A büszke apukának ez lesz a nyolcadik gyermeke, hiszen 26 éves lánya, Ireland még az első feleségétől, Kim Basingertől született.

Baldwin ellen jelenleg is folyik jogi eljárás, Halyna Hutchins családja ugyanis pert indított ellene, ám a februári vizsgálatok és Mary Carmack-Altwies ügyész állítása szerint a ppisztoly kakasa lehetett a tragédia okozója, a Golden Globe-díjas sztár pedig ténylegesen nem húzta meg a ravaszt.

Forrás: Blikk