Molnár Anikó türelmesen várja, hogy megtalálja szerelmét
2022-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Molnár Anikó a szerelemről mesélt. A sok csalódás ellenére ma is türelmesen várja, hogy megtalálja élete társát.Anikó nemrégiben vetett véget legutóbbi kapcsolatának. A Story magazinnak árulta el, hogy a kapcsolataiban nagyrészt ő szokta kezdeményezni a szakítást, és sokszor előfordult már vele, hogy az exei szerettek volna még egy esélyt kapni.

„Valahogy elkényelmesednek mellettem a pasik, mert örömmel főzök, mosok, kiszolgálom őket, és azt hiszik, ez alanyi jogon jár” – mesélte Anikó, aki már kezd belefáradni a kapcsolatokba.

Régi nagy szerelméről, Bochkor Gáborról is mesélt. „Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlenül mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan” – mondta.

Anikó elmondta, már nem kalandokat keres, szépfiúkat és milliárdos pasikat, csupán szeretne egy olyan férfit találni, aki társa lenne a mindennapokban, és aki jóban-rosszban kitartana mellette.

Forrás: Blikk