Hivatalosan is elvált Horváth Gréta és Meggyes Dávid
2022-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Gréta még januárban jelentette be, hogy férje, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép az életéből. Az azóta eltelt időszakban a fiatal édesanya összeszedte magát, független nővé vált, aki a munkájába temetkezve és a barátai társaságában éli a mindennapjait.Bár Gréta kifejezetten boldognak tűnik ebben az élethelyzetben, a HOT! Magazin megkeresésére elárulta, az új fejezet igazából csak most kezdődik, a bíróság ugyanis hivatalosan is kimondta a válását.

„Valóban újrakezdhetem az életemet, hiszen pár napja már hivatalosan is elváltam. Boldog vagyok...

Hogy mikor jön valaki, aki olyan lehengerlő, hogy igent mondok neki, nem tudhatom, mindenesetre nem keresem görcsösen a szerelmet. Nem vagyok kapcsolatfüggő. Rég megtanultam már: nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságát. Most igazán erős családi és baráti bázisom van, élvezem, hogy újra lett szociális életem. Eddig is volt, de nem ilyen minőségben, viszont most újra van időm csajos hétvégéket tartani, felújítom a Mátrában a nyaralónkat, itthon is átvariálom a kertet, hogy a nyári bulikon jakuzzizni, sütögetni tudjunk, szóval tele vagyok tervekkel” – magyarázta a televíziós személyiség, aki arra is kitért, hogy egy baráti támogatásnak köszönhetően már abban is elkezdett hinni, hogy ő is megtalálhatja a boldogságot valaki oldalán.

„A barátnőm biztat, és egy ideje én is elhiszem, amit mondogat: valahol biztos él egy olyan férfi, aki elalvás előtt éppen olyan nőt kíván magának, amilyen én vagyok.”

Forrás: Blikk