Agárdi Szilvia bízik férjében
2024-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Agárdi Szilvi és férje, Czerődi Gergő az esküvőjük után költöztek össze, így az azóta eltelt idő arról szólt, hogy megtanultak egymás mellett élni és kitapasztalták egymás szokásait.

– Geri költözött hozzánk, így nekem könnyebb volt, hiszen tudtam, mi hol van a házban és a kertben is. A szüleimmel közös házban lakunk, ők a földszinten, mi felül. Két külön háztartást viszünk, bár a legtöbbször apukám főz. Ha nem ér rá, akkor Gergő a szakács. Olyankor én vagyok a kuktája, hámozom a krumplit és kóstolom az ételt, aztán pakolom a mosogatógépet – nyilatkozta Szilvi, aki bár nem lát, de kiveszi a részét a házimunkából.

– A mi házasságunk kulcsa a szeretet és a humor. Még nem veszekedtünk, de vitáink voltak. Igaz, azok is csak pár percesek. Gergő korábban nem volt az a beszédes fajta, nehezen állt át, de megértette és elfogadta, hogy nekem csak a szavak vannak. Én nem tudok olvasni a mosolyából, a tekintetéből, a gesztusaiból. Hozzám beszélni kell, tapintani, érezni, ölelni. Így aztán mi nagyon sokat beszélgetünk és mindent kimondunk. Ez pedig nagyon nagy ajándék egy házasságban – árulta el kapcsolatukról.

Agárdi Szilvi családja új taggal bővült

„Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem” ‒ Agárdi Szilvi az álomesküvője részleteiről mesélt

Nem féltékenykednek

Bár Szilvi nem látja a férjét, de mindenkitől azt hallja, milyen jóképű. Gergővel állítólag több nő is megpróbált már ismerkedni, amióta az énekesnő bemutatta őt a médiában, ám ez kapcsolatukat nem befolyásolja, kitartanak egymás mellett.

– Persze, egy egészséges féltékenység van, de hát az mindenhol akad. Mi hiszünk magunkban, a szerelmünkben, és vannak előttünk jó példák, a szüleink, nagyszüleink házasságai, de a legfontosabb, hogy szeretjük egymást, megbízunk a másikban. Viccesen szoktuk mondani, hogy muszáj is, hiszen én nem tudom elolvasni a telefonján az üzeneteket, ő pedig nem tudja kezelni az elsötétített mobilomon azt a programot, ami felolvassa az én sms-eimet, leveleimet – fejtette ki Szilvi, majd hozzátette:

De persze, ez csak tréfa, hiszen, hogy is ne bíznék abban a férfiban, aki egy vak lányt vett feleségül, aki szó szerint fogja a kezemet, aki annyit alkalmazkodott, mint ő, és aki észreveszi, hogy elfogyott a kedvenc joghurtom, ezért a munkából hazafele hoz nekem egyet?