Leblanc Győző úgy érzi, nyitott a szerelemre
2024-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Másfél éve már, hogy Leblanc Győző elveszítette szeretett feleségét, Tóth Éva énekesnőt. Az idő előrehaladtával nemigen gyógyultak be a sebei, amiket a hatalmas veszteség okozott, sőt, ám úgy látja, egyszerűen képtelen egyedül élni. Elmondása szerint épp ezért nem bánná, ha újra rátalálna a szerelem.

Az operaénekes sokszor volt mélyponton a szerelme halála óta, emellett sok változás állt be az életében: eladta a házat, ahol közösen éltek, majd visszaköltözött oda, ahol a gyermekkorát töltötte. Elmondása szerint bár jól érzi magát a szülői házban, nem szeretne egyedül élni.

„Vannak napok, amikor a szomorúság visszaköltözik a lelkembe. Nem lehet elfelejteni az együtt töltött húsz évet. Gyönyörűen, boldogan éltünk együtt Évával. Manapság ez már ritkaság számba megy. Nagyjából fél éve költöztem a Nagytétényi útra, abba a házba, ahol születtem. Tataroztattam, felújíttattam és nagyon jól érzem magam benne, azt leszámítva, hogy nem tudok egyedül élni. Nehéz! Hála istennek, a fiaimra mindenben számíthatok, segítenek nekem.”

Borzalmas egyedül, mert közösségi ember vagyok, és mindig volt társam.

„Három nagy szerelem volt az életemben, az egyik Évike. Bár jó lenne valakivel megosztanom a mindennapokat, nem tudom gombnyomásra működtetni az érzelmeket. Semmi garancia nincs rá, hogy valaha még újra megtörténik velem, de nem zárkózom el, nyitott vagyok a szerelemre” – árulta el a Borsnak Leblanc Győző, aki a munkában is megrekedt a gyász miatt, hiszen Évával évek óta a színpadon is együtt voltak.

Új partnere a színpadon Szeredy Krisztina lett, és bár a klipjük forgatásán egy csókjelenetet is felvettek, kiderült, hogy Győző szíve még mindig Éváé, ennek ellenére nyitott lenne egy új kapcsolatra.

„A helyzet változatlan. Még mindig sérült a lelkem Éva elvesztése miatt. Krisztinával nagyon jó, őszinte barátság alakult ki közöttünk. Olyan dolgokban is segít nekem, amiket annak idején Éva csinált. Jó együtt dolgozni vele, tetszik az az új világ, amit ő hozott az életembe. Ismét boldog ember vagyok Krisztina mellett. Azt szokták mondani, soha ne mondd, hogy soha. A kapu nyitva van, hiszen ő egy gyönyörű, csinos nő. Kicsit én vagyok bajban, hiszen 33 év a korkülönbség közöttünk. Nem szeretném, ha emiatt kinevetnének az emberek. Szoktam mondani, fiatalember legyen a talpán, aki az ő temperamentumát fölvállalja. Maradunk barátságban, és ez így van rendjén” – jelentette ki.