A tekercselés csodákra képes
2023-03-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A gyömbér csodás tulajdonságait nem csak a háziasszonyok, de az egészségügyi és a szépségiparban dolgozó szakemberek is ismerik. Tápanyag és növényi hatóanyag tartalma miatt sok nőnek jelent megoldást a hasi zsír és a narancsbőr problémájára is.

A gyömbér egy tökéletes eszköz fogyásban és a bőr fiatalságának megőrzésében. Erős gyulladás gátló hatással rendelkezik, sikeresen korrigálja a bőr megereszkedését, visszaállítja az energia egyensúlyát, felgyorsítja az anyagcserét és tisztító hatással is működik.

Hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkentéséhez, és a víz bőr alóli kihajtásához, amely a fogyást segíti. Azáltal, hogy az érintett területen serkenti a vérkeringést.

Gyömbéres tekercs

Ez a szépségkezelés nem igényel nagy pénzbeli ráfordítást és otthon bármikor elvégezhető.

Ezekre lesz szükséged:

  • gyömbér
  • natúr testápoló
  • celofán
  • törülköző

Reszeld le a gyömbért és keverd bele a testápolóba.

Tedd a törülközőt forró vízbe, csavard ki és helyezd az érintett rész (has, comb) köré. Ez segít megnyitni a pórusokat és serkenteni a vérkeringést. Felkészíti a testet a kezelésre.

Nagyjából 5-10 perc elteltével vedd le a törülközőt és kend fel a gyömbéres testápolót a bőrödre körkörös mozdulatokkal.

Tekerd körbe a celofánnal, hogy jó erősen tartson. Ha szükségét érzed, a celofánra rakhatsz valamilyen rögzítő kötést.

Hagyd rajta ezt a pakolást legalább 5 óráig. A legjobb, ha akkor végzed, amikor már nem kell menned sehová, vagy készülsz lefeküdni.

Az eredmény már az első kezelés után érezhető lesz, hiszen a bőr kezdi visszanyerni rugalmasságát és feszességét. Észre fogod venni, hogy a bőr erősebben verejtékezik, ami teljesen normális dolog. Végezd ezt a kezelést rendszeresen.