A szerelméről vallott Gönczi Gábor
2023-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gönczi Gábor őszintén vallott a feleségével való kapcsolatáról. Mesélt a megismerkedésükről, valamint az is kiderült, hogy bár már van két közös gyermekük, nem tartják kizártnak, hogy vállalnak egy harmadikat is.

A műsorvezető és felesége, Ildi egy rendezvényen ismerkedtek meg, ahol szinte rögtön egymásba habarodtak. Gönczi számára olyan különleges volt az az este, hogy minden pillanatára pontosan emlékszik.

„Már a koncert közben kiszúrtuk egymást, a bulit követően pedig reggelig beszélgettünk, óriási egymásra találás volt a miénk. Ezután kezdtünk el találkozgatni, pár hónapra rá pedig hozzám költözött. Szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot.

Ami érdekes a dologban, hogy Ildi kislányként kitalálta, hogy olyan párt szeretne, akinek felemás a szeme színe, nekem pedig az egyik kék, a másik zöld.

Mindketten rögtön éreztük, hogy itt varázslat történik, és dolgunk van egymással" – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: a kapcsolatuk sikerének titka kezdetektől fogva az, hogy remek köztük a kommunikáció.

„A találkozásaink során egyre mélyebbre ástunk egymás lelkében, ami nekem sokat jelentett. Kijőve egy házasságból, közel negyvenévesen tudtam, hogy komolyan akarom venni a dolgokat.

Isteni gondviselés, hogy Ildivel megismerkedtünk, mert fantasztikus párra leltem benne, pedig nem voltam könnyű eset az elején.

Sok szálat kellett elvarrni, amikor ő megérkezett, hiszen a válással járó lelki és adminisztratív dolgokkal együtt végigcsinálta velem ezt az időszakot és segített. Mondhatni, Ildi begyógyította minden sebemet" – mesélte Gönczi, aki biztos volt abban, hogy feleségül szeretné venni a szerelmét.

„Tudtuk, hogy házasságban szeretnénk élni, de nem volt sürgős. Tisztában voltunk vele, hogy előbb-utóbb egybekelünk, úgy álltunk hozzá, mint a gyerekkérdéshez. Másfél éve voltunk együtt, amikor Áron megfogant. Akkor viszont már nem akartunk esküvőt, mert megvártuk, amíg megszületik, majd amikor megszületett, megvártuk, hogy nagyobb legyen, és ő tudja majd hozni a gyűrűt, ez pedig annak idején beteljesült" – idézte fel Gönczi, majd hozzátette: komolyan veszi a szülői feladatait.

„Komolyan veszem az apaságot és a családot. Onnantól kezdve, hogy megismertem a feleségemet, a család lett az első. Áron születése környékén jöttem át TV2-höz, így a szakmai életem is megváltozott, ehhez pedig teljes újratervezés kellett. Átálltam a délutáni/esti munkavégzésre, amiben ki kellett találni, hogy lesz a család a főszereplő az életemben. Kitaláltuk és szigorúan is vesszük azt, hogy délelőtt vagyunk családi szinten együtt, de elfogadott, hogy apa délután elmegy, majd fektetésre ér haza” – árulta el a híradós, aki szerint lehetséges, hogy lesz egy harmadik gyermekük is.

„Nyitva áll a harmadik baba kérdése... Áron is úgy jött, hogy szerettük volna, aztán megérkezett. Teltek az évek, de nyitva hagytuk a kérdést a második babának, majd ő is megérkezett. Egyelőre szeretnénk még kicsit négyesben lenni, de nem zárkózunk el a legkisebb Gönczi ötletétől sem” – mondta.