Kucsera Gábor elmondta, milyen a viszonya Tápai Szabinával
2023-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kucsera Gábor nemrégiben Tóth Dávid oldalán megnyerte az idei Ázsia Expresszt. A világbajnok kajakozó most elárulta, milyen érzések kavarogtak benne a kiutazás előtt, illetve hogyan élte meg a válását.

Az év elején Tápai Szabina nyilvánosságra hozta, hogy Kucsera Gáborral a válás mellett döntöttek. A párnak három közös gyermeke született. Kiderült az is, hogy a szakításban megcsalás is szerepet játszott. Most az olimpikon mondta el, mit érzett, amikor elkezdődött az Ázsia Expressz forgatása.

„Nagyon rossz passzban voltam a játék elején. Kezdetben amiatt is nehéz volt számomra ez a műsor, mert nem sokkal a forgatások előtt váltam el, és akkor kilátástalannak éreztem mindent"

– mondta Kucsera a Hot! magazinnak, hozzátéve: szüksége volt arra, hogy kiszakadjon a megszokott közegéből, és ahogy teltek a hetek, egyre jobban teljesített a játékban, sőt, felejteni is tudott.

Kucsera Gábor őszintén vallott arról is, hogy a versenysport után kaotikus lett az élete, és az önbizalmát is megtépázta, amikor abbahagyta a mozgást. A kajakozó ezt akkor kapta vissza, amikor a Farm VIP-ben szerepet kapott.

Itt elhittem, hogy bármit meg tudok tenni... leraknak egy táskával Guatemala kellős közepén, és feltalálom magam

– mondta, majd hozzátette: gyerekkorában nagyon visszahúzódó, félénk volt, de ebből a sport kirántotta, ugyanis egyre jobban kezdett hinni magában.

„Ahogy hoztam az eredményeket, egyre több ellenségem lett, egyre többen voltak, akik ki nem állhattak, és ebből akartam kivonni magam”

– tette hozzá a világbajnok kajakozó.

Azt is elárulta, hogy a szülei a mai napig együtt vannak, ezért nagy fájdalom neki, hogy ő és Tápai Szabina nem tudták megmenteni a házasságukat.

„Manapság – sajnos – nem mondható átlagosnak a szüleim családi mintája, mert ők a mai napig együtt vannak, boldogok, szeretik egymást, és én ezt hoztam magammal. Ezért is érzek szívfájdalmat, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot, de az élet kiszámíthatatlan, ebből kell kihozni a száz százalékot”

– magyarázta Kucsera, aki azt is elárulta, milyen a viszonyuk most Tápai Szabinával.

„Tök jó kapcsolat van köztünk, közösen neveljük a gyerekeket. Úgy voltunk vele, hogy mindent megteszünk azért, hogy a gyermekeink a szakításunkat minél kevesebb sérüléssel vészeljék át. Úgy gondolom, ez sikerült is”

– mondta a hetilapnak a kajakozó.

Kucsera Gábor arról is vallott, hogy alapjáraton bikatürelme van, de az elmúlt években úgy érezte, már nem olyan nyugodt, mint korábban. Hozzátette: úgy gondolja, kezd visszatalálni magához, és örül, hogy ismét látja a régi Kucsit.