Mardoll sírva vallott a szakításáról
2023-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mardoll nemrég szakított a párjával. Az énekesnő másfél év után döntött úgy, hogy lezárja a kapcsolatát. A fiatal sztár most őszintén vallott arról, miért döntött így.

Mardoll 27 évesen jött rá, milyen társra is vágyik igazán, és úgy érzi, a volt párjával nem illettek össze, ezért döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak. Hozzátette: már nem akarja olyan emberekre pazarolni az idejét, akik nem hozzá valók.

Komolyabb ember kell, komolyabb kapcsolat. Komolyak voltunk, együtt laktunk, de kell valaki, aki lehet, hogy az apukája lesz a gyerekemnek

– mondta az énekesnő az RTL Fókusz kameráinak, még mindig sírva vallva a szakításáról.

„Furi, amikor valakivel együtt élsz, aztán hirtelen egyedül vagy” – tette hozzá Mardoll.

Mardoll elmondta, hogy már nem elég neki az, ha valaki jól viselkedik, és nem csalja meg, ugyanis olyan embert akar, aki megérti őt, ám úgy érzi, a volt párjával, Rajmunddal sok témát nem tudott megbeszélni: ilyen volt például a politika is.

Az énekesnő elmondta, hogy a nyelvi különbségek is kiütköztek, mert neki fejlődött a magyarja Rajmund mellett, de a srácnak az angolja egyáltalán nem lett jobb, ezért nem tudott beszélni Mardoll apukájával sem.