A Survivor egy gyönyörű földi paradicsomban fog indulni
2023-06-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Fülöp-szigetek földi paradicsomában küzdenek majd a túlélésért a Survivor legújabb évadának versenyzői. Sem felkészülni, sem rágyúrni, sem fogyókúrázni nem tudnak majd.

A világon több helyszínen is van lehetőség a Survivor forgatására. Az egyik gyártóbázis a Fülöp-szigeteken található, a Caramoan Nemzeti Park szélén – a Fókusz stábja a helyszínen forgatott. Az új évad ugyanis hamarosan startol. A Fülöp-szigeteken június és október között esős évszak van, ilyenkor egyik pillanatról a másikra leszakadhat az ég. Ez sem könnyíti meg a Survivor versenyzőinek dolgát, ahogyan az éhezés vagy a nomád körülmények sem.

A helyiek mindig nagy szeretettel fogadják az itt forgató stábokat. Bár már hozzászoktak a turistákhoz, a stábtagok még mindig látványosságnak számítanak. Nem tudnak úgy végigmenni az utcán, hogy ne kapnának egy-egy kedves szót vagy mosolyt. Főleg a gyerekektől, akik mindig azt kérdezik tőlük, hogy hívják őket.

Az RTL stábjának tagjai azt mondják, átértékelték a hazai utak állapotáról alkotott véleményüket, miután 17 órát zötykölődtek ázsiai utakon.

Az, hogy egy nap alatt így leég az ember, úgy, hogy be van kenve..., azért félelmetes

– jelentette ki a karjára mutatva Varga Miklós, aki a Survivor műsorvezetője lesz. Elmondta, szerinte belegondolni is nehéz abba, vajon bírják-e majd mindezt a játékosok. Dehát bírniuk kell...

Akik ide jelentkeztek, azoknak fejben már előre el kellett dönteniük, hogy hogyan akarnak felkészülni erre a játékra. Bár sokszor elmondtam: rákészülni, rágyúrni, fogyókúrázni nem tudnak majd. Itt tapasztalják meg, milyen is igazából a Survivor.