Németh Kristóf életében prioritást élvez a család
2023-06-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Augusztus elején születhet meg Németh Kristóf harmadik kisfia. A Fórum Színház igazgatója teljes értékű szülőként szeretne a gyermeke mellett lenni, ezért úgy döntött, egy időre visszavonul a munkától, hogy igazi háztartásbeli apukaként támogassa majd a feleségét.

– Átadom a színházi szerepeimet a kollégáimnak, illetve televíziós forgatásokat sem vállalok majd egy ideig, mivel a fiam születését követő néhány hónapban kizárólag a családomra szeretnék koncentrálni. Tehát nyugodtan ki lehet mondani, hogy gyesre megyek – nevette el magát Kristóf, azt is elárulva, hogy a visszavonulás előtt még készül egy utolsó nagy dobásra.

– Nyári színházat alapítok Visegrádon, és az utolsó darab, amit megcsinálok Szentendrén, az Aki túsz, aki nem, jövök! című komédia lesz, de abban is már csak mint producer tevékenykedem, hiszen a bemutató augusztus végére esik, és akkoriban én már háromgyerekes apuka leszek – magyarázta Kristóf.

Szerencsére a család többi tagja is nagyon várja az újszülött érkezését, a hároméves Levente már most sokat beszél leendő öccséről.

- Nyilván az majd a gyakorlatban derül ki, hogy Levi miként viszonyul az újszülötthöz, de már most mindent ráfog. Ha eltűnik egy csoki, rögtön azt mondja, hogy az öccse ette meg, holott még meg sem született – mesélte Németh Kristóf.