Kollányi Zsuzsi szívét egy sztárséf rabolta el
2023-06-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem titkolja tovább a boldogságát Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő alig fél évvel azután, hogy bejelentette válik három gyermeke édesapjától, újra szerelmes.

Választottja nem más, mint Bóza Roland, akit a Konyhafőnökben ismerhetett meg a nagyközönség.

A pár nem titkolja a kapcsolatát, csütörtökön a Lupa Beachen, egy rendezvényen jelentek meg együtt.

– Látszott rajtuk, hogy odáig vannak egymásért, olyanok voltak, mint két tinédzser, végig turbékoltak. Egyáltalán nem titkolták, hogy egy párt alkotnak, nagyon boldognak tűntek – mondta el az egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Kollányi Zsuzsi idén márciusban mondta el, hogy hét év után férjével, Attilával úgy döntöttek, felbontják a házasságukat. A háromgyermekes édesanya akkor arról beszélt, hogy Attilával egyetértésben nevelik tovább három gyermeküket, a négy és féléves Bencét és Bálintot, és a két és féléves Bogdánt.

Azt sem tagadta, hogy a 2023-as év igazi lelki hullámvölgyet hozott számára.

– Mindennap azon dolgozom, hogy rendben legyek, de sokszor nem könnyű. Évek óta nem voltam mentálisan ilyen embert próbáló élethelyzetben. Ma is eszembe jutott, hogy felhívom a teológus ismerősömet, hogy mondja el, miként kerülhetek közelebb Istenhez. Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz – fogalmazott akkor.

A jelek szerint azonban a szomorúságot most végre öröm követte az életében, a sztárséffel információnk szerint már hónapok óta egy párt alkotnak.

Bóza Roland idén februárban jelentette be, hogy kettős csapás érte: bezáratta az éttermét és válik a feleségétől, akivel egy kisfiuk született. A Konyhafőnök egykori győztese szerint a rengeteg munka tette tönkre a házasságát.

"Sajnos, ráment a kapcsolatom, és úgy néz ki, külön folytatjuk az életünket. Úgy érzem, az én hibám is, mert sok időmet és energiámat a melóba fektettem" – mondta el idén februárban a séf.