A nők szerint ezt akarják a férfiak, de mi az igazság?
2020-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Számtalan romantikus regény és mozifilm alapul egy-egy félreértésen nő és férfi között. A nő ezt akarja. A férfi meg azt. Ha pedig randizásra kerül a sor, akkor ezek az ellentétek jelentős mértékben felerősödhetnek.

De mi van akkor, ha az, amit Te gondolsz a pasikról, csak egy városi legenda, egy mítosz, aminek sosem volt valós alapja? Vajon nem lehetséges az, hogy amit a férfiak akarnak az gyökeresen különbözik attól, amit Te feltételezel róluk?

Most lerántjuk a leplet az igazságról, és kiderül, mire is vágynak a férfiak igazán!

Amit a nők hisznek: a férfiak a vékony lányokat szeretik.
Amit a férfiak valójában akarnak: egészséges külső.

A legtöbb pasi nem várja el, hogy a párja úgy nézzen ki, mint egy csontsovány, 190 cm magas topmodell, akit még a végén összetörne egy erősebb öleléssel! Persze minden férfi különbözik, és a figyelmét is más kelti fel, de általánosságban mind azt szeretnék, hogy a partnerüknek legyen egy egészséges kinézete. Ha természetednél fogva karcsú vagy, az nagyszerű. Ha nem, az sem baj. Nem kell megváltoznod. A pasik nem bírják a hazugságokat. Nem kell úgy tenned, mintha soha nem lennél éhes, mert fényből és levegőből táplálkozol. Hidd el, ha kibékülsz a saját testeddel, az kívülről is látszani fog, és pont ettől leszel még vonzóbb.

Ezt is olvasd el! - Mit akar a nő egy párkapcsolatban?

Amit a nők hisznek: a férfiak a tökéletes nőt keresik, akit a vágyálmaikban elképzeltek.
Amit a férfiak valójában akarnak: legyél önmagad.

Felvehetsz minden reggel egy álarcot, és megjátszatod magad előtte egész nap, de az igazság mindig kiderül. Egyébként is, miért akarsz más lenni, mint, aki vagy? A legtöbb férfinak (és nőnek) fogalma sincs róla, hogy mire is vágyik, amíg meg nem kapja. Ezért aztán értelmetlen valaki olyan emberként mutatkoznod előtte, akire szerinted ő vágyik. Abban szinte mindenki egyetért, hogy egy ember akkor a legvonzóbb, ha jól érzi magát a saját bőrében, és természetes módon viselkedik. Ettől lesz egyedi és megismételhetetlen.

Amit a nők hisznek: a férfiak olyan nőt akarnak, aki mindig makulátlan megjelenésű.
Amit a férfiak valójában akarnak: olyan nő, akivel jól érzik magukat.

A legtöbb pasi természetesen szereti, ha csinosan felöltözöl, és adsz a megjelenésedre. De arra talán még jobban vágynak, hogy tudjatok együtt szórakozni, lazítani akár egy melegítőben, kócos hajjal. A legtöbb hölgy önbizalomhiányban szenved a külseje miatt, mert ezt látja a médiából. Ez pedig megakadályozhatja, hogy igazán minőségi időt tölthessenek együtt a párjukkal, nem törődve a külvilággal. De hidd el, a férfiak számára nem fontos a tökéletes frizura és smink, mert szépnek látnak anélkül is.

Amit a nők hisznek: a férfiak mindig csak a haverjaikkal akarnak lógni.
Amit a férfiak valójában akarnak: mindkettőtöknek elég szabadság.

Nemcsak a pasik szeretnek a barátaikkal lógni. A hölgyek is vágynak a csajos estékre, óriási beszélgetésekre, és sírós-nevetős romantikus mozizásokra. A férfiak többsége nem akar mindig a barátaival lenni, de Veled összeláncolva sem szeretné az összes idejét tölteni. Mindkettőtöknek szüksége van énidőre, és némi szabadságra, ami valljuk be, természetes.

Amit a nők hisznek: a férfiak olyan nőt keresnek, akit megmenthetnek.
Amit a férfiak valójában akarnak: egy önálló nőt, aki képes ellátni önmagát.

A lányos tündérmesékből azt tanultuk meg, hogy a nők a törékeny hercegnők, akik várják a fehér lovon érkező megmentőjüket. De a valóságban, bár a férfiak szeretnek az erős támasz szerepében tetszelegni, mégis értékelik, ha egy nő elég talpraesett, és képes magát ellátni. A partnerükre egyenlő félként tekintenek, egy csapattagnak tartják, akivel közösen küzdhetnek a céljaikért.