A királynő közelébe költözik Vilmos herceg és családja
2022-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vilmos herceg és Katalin hercegnő idén nyáron a családjával egy, a windsori birtokon található, négy hálószobás új otthonba költözik, hogy közelebb legyenek a mozgási problémákkal küzdő Erzsébet királynőhöz.

 

A hírek szerint Cambridge hercege és hercegnője a nyugat-londoni Kensingtonból hamarosan a windsori birtokon található Adelaide Cottage nevű birtokra költözteti családját, hogy közelebb kerülhessen a királynőhöz.

Az 1831-ben felújított, a 655 hektáros berkshire-i királyi birtokon fekvő épület rövid sétára található a Szent György-kápolnától és a windsori kastélytól. A családhoz közel álló források szerint a döntés hátterében az állt, hogy Vilmosék szerettek volna a 96 éves királynő közelébe költözni, aki az elmúlt hónapokban mozgásszervi problémákkal küzdött, valamint a környéken jó iskolát is találtak a három gyermekük számára.

Vilmos és Katalin állítólag a nyolcéves Györgyöt, a hétéves Saroltát és a négyéves Lajost kiveszik a jelenlegi Battersea-ben található iskolájukból, s a gyermekek várhatóan a közelben folytatják majd az iskolát szeptemberben."Katalin és Vilmos nagyon szeretett volna már egy otthont Windsorban, régi vágyuk volt, hogy a királynő közelében élhessenek. Az Adelaide Cottage tökéletes lesz a számukra. Ez egy négy hálószobás otthon, amiben nagyon jól fogják magukat érezni. Nekik nincs is szükségük ennél nagyobbra, mert velük élő személyzetet nem alkalmaznak"– mondta egy forrás a The Sunnak.

Íme, a gyönyörű ház, amelybe a család hamarosan beköltözik:

Forrás: Blikk