Hamarosan egybekel Hosszú Katinka és vőlegénye
2022-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hamarosan egybekel Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté. A közelgő esküvőről most az úszónő édesapja árult el néhány kulisszatitkot.Hosszú Katinka kezét idén januárban kérte meg szerelme, Gelencsér Máté, az esküvőt pedig hamarosan meg is tartják. A páros már elárulta, hogy augusztusban kerül majd sor a nagy napra. A szerelmesek nagyon készül a lagzira, Katinkának azonban más elfoglaltságai is akadnak hiszen hamarosan ő is éremért száll harcba a Budapesten megrendezendő vizes vébén.

A Borsnak most Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István árult el újabb részletek a nagy napról.

Az édesapa a lapnak elmondta, nagyon szurkol majd lányának a hamarosan kezdődő vizes vébén, és mindennél jobban szeretné, hogy 400 vegyesen Katka vigye el az aranyat. Emellett lánya esküvőjére is nagyon készül.

"Nagyon szorítok Katinkának. Kívánom neki, hogy valósuljon meg az álma, összejöjjön a száz érme, és legyen nagyon-nagyon boldog a házasságában"– mondta Hosszú István a Borsnak, majd elárulta, hogy az esemény a fiatalok jelenlegi lakóhelyén, Szentendrén lesz.

„A lakodalomban én is 'csak' egy vendég leszek a sok között, igaz, a legizgatottabb. El is határoztam, hogy a nagy esemény után néhány barátomat meghívom Bajára, és kifőzöm magamból a 'bánatomat' egy jó, bográcsban készülő, igazi bajai halászlével, mert elrabolták tőlem a lányomat” – mondta a büszke apuka.

Forrás: Blikk